"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Τρίκαλα – Ευχέλαια και πλάνες Δεξιών

lafarm

Σχετικά άρθρα

O πατήρ Αθανάσιος Κουμπής μπήκε γρήγορα στο κτίριο της οδού Λαρίσης . Ήταν περασμένα μεσάνυχτα και η παρουσία του στη πρώην Νομαρχία τέτοια ώρα, σίγουρα ήταν ύποπτη. Ανέβηκε γρήγορα τα σκαλοπάτια και έφτασε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη .
Εκεί τον περίμεναν εκτός του Χρήστου Μιχαλάκη και τα ψυχοπαίδια του , δηλαδή οι περιφερειακοί σύμβουλοι και ο θείος(Γ.Καρανάσιος).Άρχοντες ,τα μπλάρια θέλουν τάισμα και οι χαζοί αλάργα…! 
Τι με θες τέτοια ώρα αφορισμένε ,πάνω που είχα τον Πελέ στο ψήσιμο,ρώτησε αναστατωμένος ο Γαρδικιώτης ιερέας απευθυνόμενος στο πνευματικό του τέκνο .
  Τον είχαν σηκώσει  άρον -άρον από ένα τραπέζι που προσπαθούσε να πείσει τον Κώστα Μαράβα και την ομάδα του ,να δεχτούν στο ψηφοδέλτιο ,εκείνο το πολιτικό ορφανό της Πύλης και συμπατριώτη του.
Του έδειξαν μια φωτογραφεία του Τσίπρα στο τραπέζι συσκέψεων κάνοντας τον έξαλλο . Τι μου τον βάλατε εδώ τον ανεμαθετισμένο, ούρλιαξε αναψοκοκκινισμένος .
Ηρέμησε παππούλη ένα ευχέλαιο θέλω να κάνεις, για να προκηρυχθούν εθνικές εκλογές μετά την λήξη της θητείας μου ,ούτως ώστε  να κατέβω υποψήφιος βουλευτής, του εξήγησε ο αυτοδιοικητικός άρχοντας.
Αγαλιασμένος ο ιεράρχης της Δεξιάς στα Τρίκαλα ξεκίνησε με βαριά καρδιά να εύχεται να μακροημερεύσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ,σκεπτόμενος ότι το τελευταίο διάστημα είχε πέσει πολλή δουλειά.
Όλοι οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό ήταν πελάτες του, αλλά και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Παπαστεργίου,που αγωνιούσαν για μια Αντιδημαρχία η αντιμισθία.
Μόνο ο Δημήτρης Βασταρούχας του είχε ζητήσει να διαβάσει μια διαφορετική ευχή . Μετά την καταστροφή στο Μάτι,ήθελε να τον επιλέξει η κυβέρνηση στη θέση του Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας, ελέω αποτελεσματικότητας που επέδειξε στις  χιονοπτώσεις πριν τρία χρόνια, ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος.
Οι σκέψεις του σταμάτησαν απότομα από τις ιαχές που ερχόταν από το απέναντι πεζοδρόμιο ,μπροστά από του Καραλή .
Ήταν του μέγιστου λαικού στοχαστή της πόλης κ Ηλία Βασιλού, ο οποίος με μια βαρύγδουπη πολιτική δήλωση ,έβαλε για άλλη μια φορά , τα πράγματα στη σωστή τους θέση :
Του χρόνου θα κάνει ο Αλέξης εκλογές και ο Κούλης το ψηφοδέλτιο, είκοσι μέρες πριν  θα το βγάλει .Χαζός δεν είναι να το βγάλει από τώρα..
Μαυρογιαλούρος.
( Η στήλη αποτελεί ευθυμογράφημα και το περιεχόμενό της, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης