"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Ηράκλειο, δυο ώρες μόνο!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δρομολόγια από Ν. Αγχίαλο για Ηράκλειο από 2 Ιουλίου από τη Sky Express

Αεροπορική σύνδεση της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας με την Κρήτη. Η Ελληνική αεροπορική εταιρεία Sky Express, ανοίγει τα «φτερά» της για να συνδέσει το Βόλο και τη Θεσσαλία με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης. Δηλαδή ο τρικαλινός, θα πηγαίνει Ν. Αγχίαλο με αυτοκίνητο σε περίπου 1.15 λεπτά, θα κάνει τον απαραίτητο έλεγχο άλλα 15 λεπτά και μετά από 30 λεπτά, θα πατά τη γη τηςλεβεντομάνας Κρήτης!

Μετά την παρουσία της εταιρείας πριν ένα χρόνο στο αεροδρόμιο, αποφασίστηκε η εκ νέου δρομολόγηση πτήσεων και έτσι ξεκινούν πτήσεις εσωτερικού, από Ηράκλειο Κρήτης προς Βόλο και από Βόλο προς Ηράκλειο Κρήτης.

Οι πτήσεις, όπως ανακοινώθηκε θα εκτελούνται από τις 2 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2015 με 2 δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη με ώρα άφιξης 14:00 στη Ν. Αγχίαλο και ώρα αναχώρησης 14:30 για Ηράκλειο, και κάθε Σάββατο με ώρα άφιξης 18:30 στην Ν. Αγχίαλο και ώρα αναχώρησης 19:00 για Ηράκλειο. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφος ΑΤR42 46 θέσεων. Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Κολυνδρίνη Δωροθέα, δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη βιωσιμότητα των πτήσεων θα κάνει διάχυση της πληροφορίας και στις εκθέσεις τουρισμού που συμμετέχει αλλά και με τους μηχανισμούς προβολής που διαθέτει, ώστε και οι επισκέπτες του εξωτερικού να γνωρίζουν ότι υπάρχουν επιπλέον δυνατότητες να επισκεφθούν άλλες περιοχές της χώρας.

Πληροφορίες από taxydromos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης