"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Τρίκαλα-Καλλιθέα 1-0

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά από τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, τα Τρίκαλα κατάφεραν και πήραν νίκη.Κέρδισαν στο λασπωμένο στάδιο των Τρικάλων με 1-0 την Καλλιθέα σε ένα μετριότατο ματς αλλά η ουσία είναι οι τρεις βαθμοί. Με νίκη συνοδεύτηκε και η πρώτη παρουσία του προπονητή Θωμά Γράφα στον πάγκο των Τρικάλων.

A ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Εδαφική υπεροχή είχαν τα Τρίκαλα χωρίς όμως να εντυπωσιάζουν με την Καλλιθέα να αμύνεται μαζικά σε ένα ακόμη ματς που έμοιαζε με τα προηγούμενα. Με τα Τρίκαλα να μην μπορούν εύκολα να διασπάσουν την αντίπαλη πολυπρόσωπη άμυνα σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο. Τελικά ο ΑΟΤ κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο τέλος του ημιχρόνου.Πολύ μέτριο το πρώτο ημίχρονο.

13΄ Ο Χιντζίδης έκανε σέντρα σουτ επικίνδυνα στο γλιστερό τερέν, απομάκρυνε τελευταία στιγμή ο Θεοδωράκης.
15΄ Κεφαλιά ο Ζυγκερίδης για την Καλλιθέα μετά από φάουλ του Παπαγγελή η μπάλα πέρασε έξω.
22΄ Καλή ευκαιρία τα Τρίκαλα. Ο Σαχινίδης το σουτ από πλάγια , ο Θεοδωράκης απέκρουσε την μπάλα με τα πόδια.
28΄ Ο Πάνος σέντραρε κεφαλιά ο Σαχινίδης η μπάλα πάνω από την εστία.
37΄Δοκίμασε το μακρινό σουτ ο Χιντζίδης η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία.
43΄ 1-0. Τα Τρίκαλα ανοίγουν το σκορ με τον Ζγκούρι, ο οποίος μετά από μπαλιά του Σαχινίδη έφυγε στην επίθεση και πλάσαρε τον Θεοδωράκη.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Μέχρι το 82΄ δεν είχε σημειωθεί καμία φάση στο ματς. Στο λεπτό αυτό υποψία φάσης είχε η Καλλιθέα σε σέντρα του Βασιλείου από τα δεξιά ο Σμυρλής μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να πιάσει καν το σουτ. Δηλαδή πέρασε ένα ολόκληρο ημίχρονο χωρίς καμία τελική από καμία από τις δύο ομάδες.

Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο Πίντο, Βέρτζος, Μάκος, Τσιάρας, Σαχινίδης (85΄Ανδρεόπουλος), Γροντής (73΄Ν΄Λουντούλου), Γιαννιτσάνης (78΄Ντακόλ), Ζγκούρι

Καλλιθέα (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Κάντε, Ζεζάι, Μίγγος(81΄Ταμπάκης), Συριόπουλος, Σμυρλής, Γλυνός (62΄Γκέτσι), Πολίντορο (51΄Μάκο), Ζυγκερίδης, Βασιλείου, Παπαγγελής

Διαιτητές: Φώτης (Εύβοιας), Πριονάς (Εύβοιας), Θεοδώρου (Πιερίας).

Κίτρινες κάρτες: Ζυγκερίδης (Καλλιθέα),Γιαννιτσάνης (Τρίκαλα),Μίγγος(Καλλιθέα), Πάνος (Τρίκαλα), Ταμπάκης(Καλλιθέα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης