"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Τρίκαλα: Κατοχή -και μόνο- κοκαΐνης δείχνει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον διευθυντή των Φυλακών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας από κοινού με το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, ανέλαβαν προανακριτικά την υπόθεση ναρκωτικών ουσιών που αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί και φέρεται ως εμπλεκόμενος ο Διευθυντής των Φυλακών Τρικάλων.

Οι σχετικές (επίσημες) ανακοινώσεις ήρθαν από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και όχι από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως είθισται σε αστυνομικά συμβάντα, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα και πληροφορίες για σύλληψη τριών, συνολικά, ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωτης διαδικασίας για παραβάσεις του Νόμου περί ναρκωτικών.

fylakes

Πιο αναλυτικά, ο 40χρονος σωφρονιστικός λειτουργός, μαζί με έναν 36χρονο, προμηθεύτηκαν από 45χρονο ποσότητα κοκαΐνης, ενώ ο Διευθυντής των Φυλακών μεταβαίνοντας χθες βράδυ στο σωφρονιστικό κατάστημα, με το αυτοκίνητό του, ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας και συνελήφθη, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,7 γραμμαρίων. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στην οικία του Διευθυντή της Κλειστής Φυλακής Τρικάλων, μετά από αστυνομική έρευνα, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους 0,9 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του 36χρονου, στην οποία και συνελήφθη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Σήμερα το πρωί, μετά από επισταμένες αναζητήσεις, συνελήφθη και ο 45χρονος, φερόμενος ως προμηθευτής της ναρκωτικής ουσίας, με τους αστυνομικούς που πραγματοποίησαν στο σπίτι του να εντοπίζουν αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 88,4 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα πιστόλι και 73 φυσίγγια, τρία κινητά τηλέφωνα καθώς και χρηματικό ποσό 465 ευρώ.

Στο σπίτι του 45χρονου βρέθηκε ποσότητα 88,4 γραμμαρίων κοκαΐνης,  μία ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι, φυσίγγια και χρηματικό ποσό

Στο σπίτι του 45χρονου βρέθηκε ποσότητα 88,4 γραμμαρίων κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι, φυσίγγια και χρηματικό ποσό

ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης