"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Τρίκαλα- ΜέΡΑ 25 : Eννεαμελής εκλογική επιτροπή αναλαμβάνει την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μετά την συνέλευση των μελών και φίλων του ΜέΡΑ25 Τρικάλων που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Κώστα Μαρματάκη, μέλους της Π.Γ. του κόμματος στις 16 Γενάρη, στην οποία συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η οργανωτική προετοιμασία του ΜέΡΑ25 στα Τρίκαλα εν όψει των επικείμενης εκλογικής μάχης, σχεδιάζονται τα βήματα της Οργάνωσης Βάσης Τρικάλων για το επόμενο κρίσιμο χρονικό διάστημα .


Στα πλαίσια αυτά εκλέχθηκε εννεαμελής εκλογική επιτροπή η οποία θα αναλάβει την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα που θα περνά μέσα από την κινητοποίηση των πολιτών ενάντια στην ακρίβεια, στον αυταρχισμό και στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, αλλά και τη συγκρότηση ενός δυναμικού και αξιόμαχου ψηφοδελτίου για την «πρώτη φορά ρήξη» και στα Τρίκαλα για να δώσουμε μέσα από αυτό συνεπή αγώνα για τους ανθρώπους και όχι για τα αξιώματα.


Η σύνθεση της εκλογικής επιτροπής παραμένει ανοικτή σε όποια και όποιον θέλει να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού δεν αποτελείται μόνο από μέλη του κόμματος, αλλά συμμετέχουν σε αυτή και ανέντακτοι πολίτες που δέχθηκαν το κάλεσμα της πολιτικής συστράτευσης που απηύθυνε πρόσφατα ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης σε πολιτικές συλλογικότητες και πρόσωπα που ανήκουν στην αντικαπιταλιστική Αριστερά και στον προοδευτικό πολιτικό χώρο.


Η εκλογική αυτή επιτροπή θα φέρει στο εξής την ευθύνη για το ξεδίπλωμα της πολιτικής πρότασης ρεαλιστικής ανυπακοής που εισφέρει το ΜέΡΑ25 στους πολίτες που θέλουν να αγωνιστούν απέναντι στις διαθέσεις της ολιγαρχίας και του συστημικού πολιτικού προσωπικού που θέλουν να επιβάλλουν τη διαιώνιση του καθεστώτος της χρεοδουλοπαροικίας που επιφυλάσσουν για τη χώρας μας και το λαό της.
Στην πρώτη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής που έγινε χθες αποφασίστηκε η διοργάνωση μιας ανοικτής και μαζικής πολιτικής εκδήλωσης στα Τρίκαλα που θα αποτελέσει και το δημόσιο κάλεσμα του ΜέΡΑ25 στην τοπική μας κοινωνία για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής μάχης.

Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος που θα γίνει στις 19 Φλεβάρη και στην οποία θα συζητηθούν η εκλογική προετοιμασία, η αποτίμηση του δημόσιου καλέσματος για την πολιτική συστράτευση και άλλων πολιτικών δυνάμεων και προσώπων με το ΜέΡΑ25 και το περιεχόμενο της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο.Β. Τρικάλων του ΜέΡΑ 25

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης