"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.9 C
Trikala

Τρίκαλα – Νέα διαμαρτυρία Φίλων Σιδηροδρόμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη το μεσημέρι δεκάδες μέλη του συλλόγου πήγαν στο δημαρχείο προκειμένου να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας για την αθέτηση από πλευράς του δήμου της συμφωνίας για την επιστροφή του τρένου στη φυσική του θέση μετά το τέλος του Μύλου των Ξωτικών και την χοντροειδή
εξαπάτηση του συλλόγου απ’ τη δημοτική αρχή της πόλης.

Δυστυχώς οι κύριοι υπεύθυνοι φρόντισαν να εξαφανιστούν και έμεινε μόνη της η κυρία Αλεστά να ακούει την περιγραφή των απερίγραπτων γεγονότων.

Σημαντική ήταν και η παρουσία των δημοσιογράφων που πληροφορήθηκαν όσα απίστευτα συνέβησαν με τη συμφωνία αλλά και με τα χοντροειδή ψέματα για δήθεν βλάβη στον γερανό που θα μετέφερε την περασμένη Πέμπτη το τρένο.


Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου είναι αγανακτισμένοι όπως επίσης και οι κάτοικοι της περιοχής του σιδηροδρομικού σταθμού που ήδη συγκεντρώνουν υπογραφές για την επιστροφή του τρένου στη θέση που ήταν όλα τα περασμένα χρόνια και που τόσο δόλια απομακρύνθηκε από εκεί.


Το βράδυ της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου στις 8.30 θα είμαστε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να υποβάλλουμε ερώτημα και να ενημερώσουμε το δημοτικό συμβούλιο για τα αληθινά γεγονότα.


Καλούμε όσα μέλη και φίλους του συλλόγου το επιθυμούν να παρευρεθούν επίσης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλης Τριανταφύλλου Βασίλης Τζαφόλιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης