"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Τρίκαλα – Οι σίγουροι και πιθανοί υποψήφιοι βουλευτές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες εξελίσσονται τα ψηφοδέλτια των δύο μεγάλων κομμάτων στα Τρίκαλα .

Μέχρι στιγμής το τεράστιο ενδιαφέρον εστιάζεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας όπου με τον ένα ή άλλον τρόπο γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον τους τουλάχιστον 15 εν δυνάμει υποψήφιοι βουλευτές .

Από την άλλη πλευρά στον Σύριζα καλούνται να αναπληρώσουν την απώλεια δύο στελεχών που την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο .

Οι νέοι υποψήφιοι θα πρέπει να καλύψουν τις θέσεις των αποχωρησάντων από το κόμμα Δημήτρη Καπέλλα { ΛΑ.Ε. ] και Γιώργου Παπασίμου { ΠΡΑΤΩ} ενώ μέχρι σήμερα δεν υπήρξε δημόσια καμία εκδήλωση ενδιαφέροντος με τις μόνες φήμες να θέλουν τον διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Παρθένη να εκδηλώνει  το ενδιαφέρον του .

Οι τρεις βουλευτές του κόμματος Σάκης Παπαδόπουλος , Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης θα είναι εκ νέου υποψήφιοι ενώ άγνωστη παραμένει η θέση του Θανάση Ευαγγελόπουλου ,  της Αγγέλας Κομπόλια η οποία συμμετείχε ως υποψήφια σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις και της Βίκυς Πρινάρη . 

Στη ΝΔ το ένδιαφέρον για την ένταξη στη “γαλάζια λίστα” είναι μεγάλο , ίσως το μεγαλύτερο των τελευταίων είκοσι χρόνων .
Ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους ο Μικέλης Χατζηγάκης γιος του πρών υπουργού , ο πρώτος αριθμό ψήφων περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Αναγνωστόπουλος , η πρώην αντιδήμαρχος Χρυσάνθη Δαλκαφούκη , η Κορίνα Λιούτα ενώ αποκλείεται για διαφόρους λόγους η συμμετοχή της Ζέφης Νικολάου και της Δέσποινας Λασπά . 
Το “πάρτυ” υποψηφίων στη Νεα Δημοκρατία συνεχίζεται με τους Γιώργο Βράντζα , Κώστα Γιαννακό , Απόστολο Κολίτσας , Μιχάλη Λάπα , Χρήστο Κρητικό και Χρήστο Λιάπη . 
Τέλος , στη ΝΔ σε διάφορες συζητήσεις επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους οι συμμετέχοντες στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο : Kώστας Σκρέκας , Ηλίας Βλαχογιάννης , Θανάσης Λιούτας και Μιχάλης Ταμήλος .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης