"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τρίκαλα – Νοέμβριος των “λουκέτων” , των απολύσεων και έκρηξης της μερικής απασχόλησης!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με “λουκέτο” κινδυνεύουν Τρικαλινές επιχειρήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στην Τρικαλινή αγορά και είναι ενδεικτικό ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες εκτιμούν ότι το επόμενο διάστημα δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και λόγω της ζοφερής κατάστασης κινδυνεύουν να χαθούν πάρα πολλές θέσεις απασχόλησης.

 Όλοι δηλώνουν ότι το επόμενο διάστημα δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις προς τις τράπεζες αλλά και στις υποχρεώσεις ενοικίου ενώ πολλοί δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν : στις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις ,στις υποχρεώσεις προς προμηθευτές , στις υποχρεώσεις για λογαριασμούς ενέργειας και λοιπούς λογαριασμούς.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άλλος ένας λόγος που γίνεται επιτακτική η ανάγκη να κάνουμε όλοι μας πολιτικο αγώνα για τον Σοσιαλισμό. Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα, που έλεγε και ο Καστοριάδης.

  2. Ακόμη και αν στη θεωρία μπορεί να ακούγεται ιδανικό πολιτικό σύστημα για μερικούς, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ δεν κατάφερε ΠΟΤΕ να λειτουργήσει σε ανθρώπινη κοινωνία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης