"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Τρίκαλα – Ομιλία του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη για τα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με  απολογισμό της διετίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεκίνησε την ομιλία του ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  της νομαρχιακής επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Ο κύριος Πολάκης επεσήμανε πως το 2015 ένας αγώνας έξι μηνών με τους θεσμούς έφτασε στα όρια του, η χώρα οδηγήθηκε σε συμβιβασμό αλλά και στο δημοψήφισμα του Ιουλίου και σύντομα η χώρα θα απαλλαγεί από τα μνημόνια .  

Όπως επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης όταν ανέλαβαν το υπουργείο μαζί με τον Ανδρέα Ξανθό κλήθηκαν να αντιμεπωπίσουν συγκεκριμένα προβλήματα, ένα εκ των οποίων ήταν πως το σύστημα υγείας ευθυνόταν σε πολύ μεγάλο βαθμό για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας της χώρας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας επιτέθηκε στις προηγούμενες κυβερνήσεις κατηγορώντας της για την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, κυρίως στον χώρο της υγείας.

Για την αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης προσωπικού στο χώρο της υγείας, τόνισε πώς η κυβέρνηση προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην αντιμετώπισή του.

 

 

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλές κενες θέσεις βλέπω….αραιωνουν οι σανοπληκτοι σιγά σιγά!
    Του χρόνου σπίτια σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης