"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Τρίκαλα: Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του δημάρχου από τους Φίλους του τρένου το μεσημέρι της Τρίτης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του δημάρχου, σχετικώς με την μη μετακίνηση του μουσειακού συρμού από το Πάρκο Ματσόπουλου στην πλατεία Πούλιου, μπροστά από τον σταθμό του ΟΣΕ. 

Το ΔΣ του Συλλόγου καλεί τα μέλη και τους φίλους που το επιθυμούν, να παρευρεθούν στο Δημαρχείο Τρικάλων, προκειμένου να τους δοθεί μια σοβαρή εξήγηση για την αθέτηση της συμφωνίας, όσον αφορά στην επιστροφή και την αποκατάσταση της λειτουργίας του μουσειακού συρμού.
Πέρασαν ήδη τέσσερις μέρες από τα απαράδεκτα γεγονότα της Πέμπτης και η σιωπή από μεριάς του δήμου εξακολουθεί να είναι εκκωφαντική, όπως αναφέρει ο Σύλλογος στο κάλεσμά του.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως κάνει γνωστό ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων στη σελίδα του στο facebook, πως λίγες ημέρες πριν γερανοί του Δήμου Τρικκαίων βρέθηκαν στην πλατεία Πούλιου προκειμένου να τοποθετηθεί και πάλι ο μουσειακός συρμός στη θέση του, από το Πάρκο Ματσόπουλου.

Ωστόσο, άγνωστο γιατί η μεταφορά δεν έγινε ποτέ, αφού λίγα λεπτά μετά την ανύψωση του συρμού για την μεταφορά του, ξανακατέβηκε και επανατοποθετήθηκε στη θέση που βρισκόταν κατά την διάρκεια του Μύλου των Ξωτικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης