"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Τρίκαλα – Παραγοντισμός με… προϊστορία και μέλλον!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το κακό με τον παραγοντισμό στα Τρίκαλα έχει παραγίνει. Και το λέμε αυτό με αφορμή τις εκλογές που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή για την ανάδειξη του νέων οργάνων του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού.

Μήνες τώρα ακούγονται ψίθυροι  για τον Ερυθρό Σταυρό. Για μαζικές εγγραφές δια… αποστάσεως. Για την επαναβεβαίωσή τους, στην πορεία για να φανεί ποιες απ’ αυτές είναι υπαρκτές και ποιες… πέτσινες. Για, για, για…

Κι όλα γιατί φαίνεται πως σε κάποιους… περισσεύει η διάθεση για προσφορά στο συνάνθρωπο και είπαν να την… εκτονώσουν μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχει προϊστορία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Ποιος δε θυμάται τον κακό χαμό που είχε γίνει στην πόλη πριν από μια δεκαετία όταν ο έγκλειστος στον Κορυδαλλό σήμερα,  τότε πρόεδρός του κ. Μαρτίνης εκπαραθύρωσε σε μια νύχτα από πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος, τον  μακαρίτη πια,  Σπύρο Μπονώτη για να ικανοποιήσει άλλες φιλοδοξίες, πυροδοτώντας πραγματικό πόλεμο ανάμεσα στα τότε πολιτικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στο… περίπου με το τοπικό παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού να ένα ακόμη πεδίο για την ικανοποίηση φιλοδοξιών, προάγοντας έτσι το τοπικό μας σπορ που δεν είναι άλλο από τον παραγοντισμό!

Και είναι πράγματι τοπικό… σπορ αφού στις υπόλοιπες περιοχές  αυτές οι εκλογές είναι εντελώς αδιάφορες,  ενώ εδώ φαίνεται ότι έχουμε λύσει τα υπόλοιπα προβλήματα και πιάσαμε  τις εκλογές σε συλλόγους και ιδρύματα, έτσι για να περνάει η ώρα…

Με τη… φόρα που έχουμε πάρει μην σας εκπλήξει σε λίγο, το γεγονός να μαλλιοτραβιόμαστε για τις εκλογές στα πενταμελή των σχολείων!

εφημερίδα

Η ΕΡΕΥΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης