"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22 C
Trikala

Τρίκαλα – Πολύ σπάνιο ποδοσφαιρικό κειμήλιο-ντοκουμέντο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένα πολύ σπάνιο ποδοσφαιρικό κειμήλιο-ντοκουμέντο ήρθε στα χέρια μου από την εποχή του παππού μου. Βρισκόμαστε στα Τρίκαλα στις 24/06/1946 στα δύσκολα χρόνια του εμφυλίου που μόλις έχει ξεκινήσει, και βλέπουμε την ποδοσφαιρική ομάδα Αθλητικός Όμιλος «Εργατικός Αστέρας Τρικάλων». Στην φωτογραφία αν βγάζω σωστά την περιγραφή απεικονίζονται οι Ν. Πιπηράς, Κ. Βάσος, Αλ. Κάκλας, Κ. Κατράνας, Μ. Οικονόμου, Β. Αρότσιος, Αχ. Παπαδήμας, Γ. Σιούλας, Ντ. Αποστολίδης, Γ. Χατζής, Χρ. Τριάντης, Χρ. Τσουμπανίκας, Μιχ. Μανάκας καθως και οι Σαββας Γιαννάκας και Τακης Γουσιόπουλος. Οποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας μας βοηθήσει. Κάποιοι εξ αυτων σε λίγο καιρό εξορίστηκαν η εκτελέστηκαν.

Θανάσης Κουτής

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφιερωμένο σε αυτούς που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ειδικά στους αιθαιροβάμονες ρομαντικούς, που ονειρεύονται να πάνε στο γήπεδο με την οικογένεια τους και να ευχαριστηθούν το …άθλημα.
    Σαν σήμερα 19/5/1975: Ο Τίμο Τσανλάιτερ της ΑΕΚ υποστηρίζει σε συνέντευξή του ότι πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια στην Ελλάδα είναι στημένα. Μη πάει το μυαλό σας στον Αχιλλέα, ήταν τότε μόνο 16 ετών…
    Υ.Γ. Τώρα ακολουθεί η είδηση: Την επόμενη, 20/5/1975 η ΕΠΟ δηλώνει, ”δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην Ελλάδα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης