"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Τρίκαλα: Στο αυτόφωρο οξύθυμος οδηγός για επίθεση κατά γυναικών της Δημοτικής Αστυνομίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δυσάρεστη τροπή πήρε μία τυπική διαδικασία βεβαίωσης παράβασης παράνομης στάθμευσης από δύο γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας Τρικάλων, οι οποίες δέχθηκαν όχι μόνο τις λεκτικές απειλές του παραβάτη οδηγού οχήματος, αλλά και την σωματική του βία.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι, σε κεντρικό σημείο την πόλης, όπου τα δύο μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας, εκτελώντας τα καθημερινά τους καθήκοντα, εντόπισαν παράνομα παρκαρισμένο όχημα, ακολουθώντας την προβλεπόμενη διαδικασία βεβαίωσης σχετικής παράβασης. Οι προθέσεις, όμως, του οδηγού του οχήματος φαίνεται ότι ήταν άλλες, αφού όχι μόνο λογομάχησε με τις δημοτικές αστυνόμους, αλλά κινήθηκε και απειλητικά εναντίον τους. 

Ο οξύθυμος οδηγός έφτασε στο σημείο να σκίσει το μπλοκ βεβαίωσης παραβάσεων για να αποφύγει την επιβολή προστίμου, ενώ ασκώντας σωματική βία έσπρωξε τη μία δημοτική αστυνόμο πάνω στο αυτοκίνητο.

 Στο σημείο του περιστατικού προσέτρεξαν άνδρες της Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), συλλαμβάνοντας τον άνδρα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, οδηγώντας τον στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων για τα περαιτέρω.

ert.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης