"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Τρίκαλα: Συνέδριο «παρωδία»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ως συνέδριο «παρωδία» με διαδικασίες «ψεκάστε-σκουπίστε-ψηφίστε», χωρίς νομιμοποίηση αντιπροσώπων, χωρίς καμιά συζήτηση χαρακτήρισαν εκπρόσωποι τρικαλινών σωματείων το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ που θα διεξαχθεί αύριο στο Καβούρι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν.

H συνέντευξη δόθηκε στο χώρο του εργατοϋπαλληλικού κέντρου από εκπροσώπους των Σωματείων Γάλακτος-Τροφίμων – Ποτών , Οικοδόμοι & Συναφών Επαγγελμάτων, Λογιστών & Βοηθών Λογιστών, Ιδιωτ. Υπαλλήλων, Συνταξιούχων ΙΚΑ και των Επιτροπών Αγώνα Εκπαιδευτικών και Υγειονομικών. «Στεκόμαστε απέναντι σε όλους όσους στηρίζουν τον αντεργατικό κατήφορο της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, απέναντι σε όλους όσους θέλουν με «νύχια & με δόντια» να κρατήσουν στις καρέκλες τους την ηγετική της ομάδα, αξιοποιώντας την τρομοκρατία, την καταστολή, τη νοθεία και το ψέμα.

Η απόφαση της ηγετικής ομάδας στη ΓΣΕΕ να κάνει ένα Συνέδριο παρωδία στις 25 Φλεβάρη, ένα Συνέδριο με διαδικασίες «ψεκάστε-σκουπίστε-ψηφίστε», χωρίς νομιμοποίηση αντιπροσώπων, χωρίς καμιά συζήτηση, με ΜΑΤ, εισαγγελείς και την εποπτεία του πρωθυπουργού, δείχνει το φόβος τους για να μην αποκαλυφθούν στα μάτια όλων των εργαζομένων, δείχνει πως εννοούν τις δημοκρατικές διαδικασίες» ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Γάλακτος – Τροφίμων & Ποτών κ. Γιώργος Λιατίφης.

Παράλληλα, κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν το δυναμικό παρόν και ηχηρή απάντηση στο νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο και να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για αυτή την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης