"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Τρίκαλα : Συνελήφθη 56χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Oplo
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 56χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε χθες έναν σκύλο. Ο 56χρονος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για θανάτωση ζώου . Το χρησιμοποιηθέν όπλο, καθώς και ένα φυσίγγιο κατασχέθηκαν.
Μιλώντας με αστυνομικούς μας είπαν ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή/και χρηματική ποινή.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Συνελήφθη χθες (09-02-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι με τη χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και σκότωσε ένα σκύλο.

Α Ρ Τ Ε Μ Ι Σ

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο ARTEMIS καταγγέλει το περιστατικό και καλεί «και τις τοπικές Δημοτικές Αρχές, Εκπαιδευτικούς Φορείς & ΜΜΕ να καταδικάσουν με την σειρά τους κάθε βάναυση συμπεριφορά απέναντι στα υπόλοιπα μη-ανθρώπινα συναισθανόμενα όντα. Επιθυμούμε την δίωξη των ατόμων που προβαίνουν σε τέτοιες ποινικά κολάσιμες πράξεις όπως ορίζεται και από το Ν.4039/2012 & τις ρυθμιστικές διατάξεις του Ν.4235/2014.

Υπενθυμίζουμε πως το Πολιτιστικό & Φιλοζωικό Εθελοντικό Σωματείο Ν. Τρικάλων «ARTEMIS» Α.Π.1524/2015 επαγρυπνά και θα ναι εκεί για να διασφαλίσει πως οποιαδήποτε απόπειρα ενάντια στην ευζωία των ζώων θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Βασιλική Μπαρτολόττα Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Ελένη Μαργαρίτη 6982773391 & 6971637117

Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης