"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τρίκαλα – Σύλληψη για πλαστά χαρτονομίσματα

lafarm

Σχετικά άρθρα

PLASTA

Συνελήφθη σήμερα (17-06-2015) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ένας 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για το αδίκημα της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαινε ο 43χρονος, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδική κρύπτη του καθίσματος του οδηγού έντεκα πλαστά χαρτονομίσματα των (20) ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης λίγες ώρες νωρίτερα είχε μεταβεί ως μικροπωλητής αγροτικών προϊόντων σε οικία 82χρονου στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, όπου κατά τη μεταξύ τους συναλλαγή έδωσε στον 82χρονο τρία χαρτονομίσματα εκ των οποίων δύο πλαστά των (20) ευρώ και ένα γνήσιο των (10) ευρώ, ως αντάλλαγμα με γνήσιο χαρτονόμισμα των (50) ευρώ.

Κατασχέθηκαν συνολικά δεκατρία πλαστά χαρτονομίσματα των (20) ευρώ και το χρηματικό ποσό των (265) ευρώ, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο διακίνησης παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης