"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Τρίκαλα – Την ώρα που η Ελλάδα ξεπουλιέται κομμάτι-κομμάτι στο Μαλακάσι ολοκληρώνεται η σοσιαλιστική επανάσταση……

lafarm

Σχετικά άρθρα

Χωριό με λίγους κατοίκους το Μαλακάσι , φωλιασμένο στην  καταπράσινη Πίνδο, με ιστορία , πολιτισμό και αποφασισμένους ανθρώπους .
Αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια και  προχώρησαν στη σύσταση εταιρείας στην οποία συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων , περίπου το 95% .
Στο Μαλακασι , λοιπόν , στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της κατασκευής  υδροηλεκτρικού σταθμού για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ήδη ήρθαν τα μηχανήματα από την Αυστρία και αναμένονται οι σωλήνες από την Τουρκία ενώ τις προσεχείς ημέρες ξεκινούν οι εργασίες για το κτίριο 
Με την επωνυμία «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΛΑΚΑΣΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ο σταθμός θα εγκατασταθεί σε έκταση συνολικού εμβαδού 11.054,354 τ.μ. 
Το έργο θα έχει συνολική εγκατεστημένη ισχύς 1,150 MW, συνολική αποδιδόμενη ισχύς 0,999 ΜW.
Μπροστάρης στην προσπάθεια των κατοίκων ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του κυνηγετικού συλλόγου Τρικάλων Σταύρος Τραγάνης
Σε μια περίοδο πρωτόγνωρης και πρωτοφανής οικονομικής και κοινωνικής κρίσης  , οι κάτοικοι πιστεύουν ότι  με  τέτοια έργα  θα μπορέσουν κατά κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις  που βιώνουν σήμερα , και οι οποίες τα επόμενα χρόνια θα επιδεινωθούν ακόμα περισσότερο .
Καλή επιτυχία !!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ‘Ατομο με απύθμενο μένος δημιουργικότητας
    έχει αναπτύξει μια ανώτερη αντίληψη περι ηθικής στο βαθμό που να μπορεί και να ‘αντισταθεί’ σε ένα νόμο, αν αυτός καταλύει τα δικαιώματα & τα ωφέλη συνεργάτη,φίλου ή συνανθρώπου. Κριτήριο της συμπεριφοράς του δεν είναι το χρήμα και το ‘φαίνομαι’, παρά μόνο η ανθρωπιά και η βαθύτερη αντίληψη μιας κοινωνικής αρμονίας που δεν είναι εξαναγκαστική, αλλά αληθινή γιατί βασίζεται στον Άνθρωπο ως την ανώτερη αξία.
    Στο «τεστ ηθικής ανάπτυξης» ο κος Τραγάνης είναι ασυναγώνιστος. !!
    (κι ας έχω χρόνια να τον συναντήσω)
    και αντέχει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης