"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Τρίκαλα – Το ΠΕΔΥ έχει αρχίσει ήδη να καταρρέει

lafarm

Σχετικά άρθρα

diafora 1 2 041

 

Σε κατάσταση «έκτακτης ανάγκης», βρίσκεται η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης, σύμφωνα με τον Δ/ντή Παθολογίας του ΠΕΔΥ και αναπληρωτή υπεύθυνο της μονάδας κ Θανάση Ζαχαράκη .

«Ο κόσμος αλλάζει, οι ανάγκες γιγαντώνονται και η δημόσια χρηματοδότηση παραμένει στα χαμηλότερα επίπεδα » ανέφερε ο συμπολίτης γιατρός . 

Και πράγματι πρόκειται για έναν τεράστιο όγκο δουλειάς που συνεπάγεται βασικές υπηρεσίες υγείας  σε καθημερινή βάση, κάτω όμως από πολύ δύσκολες συνθήκες, που φέρνουν σε πέρας υπερβάλλοντας εαυτόν οι  εργαζόμενοι στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας  Τρικάλων . 

Ο κ Ζαχαράκης   κάνει  λόγο για «οπισθοδρόμηση» και για σχέδια που δεν αρμόζουν στην επιστημονική παράδοση του νομού και πολύ περισσότερο στις ανάγκες του πληθυσμού.

Μόνο μερικές από τις ελλείψεις , αναλώσιμα μεγάλες οι ελλείψεις , οι οδοντίατροι δεν έχουν υλικά , χαρτιά υγείας φέρνουν από το σπίτι , κόλες Α4 δεν υπάρχουν , ούτε στυλό , σάκοι καθαριότητας δεν υπάρχουν και χίλια δυο άλλα …..

Την ώρα που ο υπουργός Υγείας  βγαίνει στα κανάλια και δηλώνει πως… όλα βαίνουν καλώς και πως «η κυβέρνηση προσπαθεί» οι ασθενείς διαπιστώνουν πως όλα βρίσκονται… στον αυτόματο πιλότο και πως αν δεν υπήρχε… το φιλότιμο των γιατρών και των άλλων εργαζομένων… οι περισσότεροι θα κινδύνευαν αν δεν είχαν χρήματα να απευθυνθούν σε ιδιώτες γιατρούς !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης