"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Τρίκαλα – Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άπελπισμένος ο Famous Δήμαρχος Τρικκαίων έπιασε το κεφάλι του με τα δύο χέρια. Οι καλές ημέρες πέρασαν σκέφτηκε ,τα δύσκολα είναι μπροστά .

Τα σημάδια της αϋπνίας, από τη προηγούμενη περιπετειώδη νύχτα στο Ρίζωμα , ήταν εμφανή στο πρόσωπο του .

Το θέαμα που αντίκρισε φθάνοντας στη πλατεία του χωριού, μετά από το τηλεφώνημα γεμάτο αγωνία, του καλού του φίλου Τάκη Οικονόμου τον σόκαρε .

Ο Αντιδήμαρχος του Αχιλλεύς Λασπάς, πάνω σε τραπέζι χασαποταβέρνας, με σαγιονάρες, βερμούδα και ύφος Ναπολέοντα, έκανε διάγγελμα ως ο επόμενος Δήμαρχος.

Ανέλυε το όραμα του για τα spa που εμπνεύστηκε και εξήγγειλε ο ίδιος (το πότε θα γίνουν είναι άλλο ανέκδοτο )και την ανάπτυξη που έρχεται μιας και η περιοχή θα γίνει πόλος έλξης όλων των ΚΑΠΗ ,της χώρας .

Ξενοδοχεία,εστιατόρια και  Ρωσίδες μασέρ, που θα  ανακουφίζουν από τους ρευματισμούς τους ηλικιωμένους και όχι μόνο ,υποσχόταν γεμάτος έπαρση, ο πλανεμένος από τη μέθη της εξουσίας  Δημοδιδάσκαλος.

Tα ίδια και χειρότερα τραβούσε με τον μπιστικό του  Γιάν.Κωτούλα ,που ως εμπειρικός γκουρού των νέων τεχνολογιών (τρανή απόδειξη ότι τα πτυχία είναι χάσιμο χρόνου), ζητούσε να δημιουργηθεί silicon valley στο Λιλή .

Την πολιτιστική αναβάθμιση του Δήμου αυτή τη φορά , ευαγγελίζονταν και ο έτερος φιλόδοξος σύμβουλος της ομάδας των playmobil ,o Hλ.Παπανικολάου .

Εκτός από την βαθιά του πεποίθηση, ότι έπρεπε να οριστεί μόνιμος Αντιδήμαρχος λόγω προσόντων .

Οραματιζόταν την κατασκευή Μεγαλοπρεπούς θεάτρου στα Μεγ Καλύβια ,όπου ο θίασος της συζύγου του Σίας.Φαράκη ,θα ανέβαζε  Αντιγόνη και Λυσιστράτη ,με πρωταγωνιστή τον τεράστιο Θωμά Χαχάμη.

Οι φήμες παρεπιπτόντως  για τον οποίο λένε, ότι στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι του, κοσμούν τα πορτραίτα του Ανδρέα και της Κατίνας Παξινού.

Βγάζοντας ένα βαθύ αναστεναγμό, ο πεφωτισμένος άρχοντας της πόλης τούτης μουρμούρησε ότι αυτά δεν του τα είχε πει ο μπαμπάς όταν  τον  προέτρεψε να αφήσει τα gadgets και να ασχοληθεί με τα κοινά .

Κάτι ήξερε ο Μιχ .Μπάρδας, της Leras -Bardas and son. karalari farmer combany και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Εμφανώς ταραγμένος κάλεσε   από το διπλανό γραφείο τον Mάκη Παπασίκα ,ο οποίος νευρικά του είπε, ότι έξω από το γραφείο του Δημάρχου περιμένουν κάμποσοι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο  και συνεργάτες πολιτικών γραφείων, που κόπτονται για τους προστατευόμενους τους Δημοτικούς Συμβούλους, ενόψει νέων Αντιδημαρχιών.

Μόνο για τις Καλλιόπες κάνουν αυτοί του είπε αλαφιασμένος ο απόστρατος General ,γιος του αείμνηστου Μήτσου Παπασίκα του Μέγα.

Η πολιτική δεν είναι στρατός αγαπημένε φίλε ,απαιτεί συμβιβασμούς και γερό στομάχι .

Μόνο με  ιδρώτα ,πόνο και αίμα θα επιτευχθεί ο ΑΝΣΚ (αντικειμενικός σκοπός),όπως λέτε εσείς οι στρατιωτικοί ,του απάντησε ο μέλλον πρόεδρος της ΚΕΔΕ (αφού ο Πατούλης πάει για Περιφερειάρχης).

Στείλε τους  μέσα ένα – ένα , το πεπρωμένο μου με καλεί συνέχισε μελαγχολικά ο Δήμαρχος Τρικκαίων.

Mαυρογιαλούρος
( Η στήλη αποτελεί ευθυμογράφημα και το περιεχόμενό της, δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης