"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Τρίκαλα Hotel ANANTI CITY RESORT – 1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο 2016

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Στην πόλη των Τρικάλων θα διεξαχθεί το  1ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο διάστημα 22-23 Ιανουαρίου 2016, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων.

Ανάμεσα στους στόχους του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και Ιατρών άλλων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων και τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο της Καρδιολογίας.

Στο συνέδριο θα αναπτυχτούν, από εγνωσμένου κύρους Έλληνες Καρδιολόγους, μέσα από διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια, θέματα από όλο το φάσμα των καρδιοαγγειακών νοσημάτων, ενώ θα γίνει παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών από Ιατρούς νοσοκομείων της κεντρικής Ελλάδας.

Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου (Σάββατο 23 Ιανουαρίου, ξενοδοχείο ANANTI CITY RESORT, 9.00-14.00, 15.00-21.00), η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Τρικκαίων πραγματοποιούν ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες των Τρικάλων.

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου (ώρες 14.00-18.00μ.μ.) στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, δημοτικοί υπάλληλοι, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν Σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης (δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων, τηλ. επικοινωνίας: 24310 73169).

Την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο (ώρες 18.30-20.30μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των πολιτών από Ιατρούς για τους Παράγοντες Κινδύνου Καρδιαγγειακών Παθήσεων, ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ κ. Φούσας θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Πώς θα αποφύγουμε το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης