"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 37χρονης μητέρας από την Κοζάνη – Χειροπέδες στον άνδρα της

lafarm

Σχετικά άρθρα

koza

Η Ανθή Λιναρδάτου μητέρα ενός 8χρονου αγοριού και 2 διδύμων 6χρονων κοριτσιών, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο, βρέθηκε νεκρή ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, σε χωράφι στο Βελβεντό Κοζάνης, στην περιοχή «πουρνάρια».

Η αστυνομία συνέλαβε τον σύζυγο της ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται. Πριν από λίγο σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγος ομολόγησε κατά την ανάκριση και παραδέχτηκε ότι έπνιξε την 37χρονη όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και στη συνέχεια την έθαψε στο χωράφι.

Από το πρωί η αστυνομία παρουσία εισαγγελέα, ξεκίνησε έρευνες σε κάθε σημείο της περιοχής με το οποίο θα μπορούσε να σχετίζεται η 37χρονη.

Έψαξε από άκρη σε άκρη το σπίτι της και στη συνέχεια κλιμάκιο πήγε στην περιοχή πουρνάρια, σε χωράφι που ανήκει στον σύζυγο της. Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί εντόπισαν κάτι που τους κίνησε την περιέργεια.

Σε ένα σημείο το χώμα ήταν «φρεσκοφρεζαρισμένο». Εκεί επικέντρωσαν τις έρευνες τους. Έσκαψαν λίγο στο χώμα και διαπίστωσαν ότι η 37χρονη ήταν θαμμένη μέσα στο χωράφι.

Οι υποψίες των αρχών στρέφονται στον σύζυγο της τον οποίο και έχουν συλλάβει. Ο ίδιος την Κυριακή το πρωί πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και δήλωσε την εξαφάνιση της γυναίκας του.

Ο σύζυγος είχε καταθέσει τα εξής: «Γύρω στις 21:30 μου είπε ότι θα βγει για ποτό και έφυγε λίγα λεπτά μετά. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Όπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ήμασταν μια χαρά. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει»

Αλλά και ο πεθερός της κοπέλας και πατέρας του συζύγου, έχει κινήσει την υποψία των αρχών αφού σε δηλώσεις του είχε προφασιστεί πως μάλλον η γυναίκα είχε εγκαταλείψει το σπίτι της γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης