"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Τραμπ: Θα απελάσω άμεσα τουλάχιστον 3.000.000 μετανάστες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έτοιμος να απελάσει δύο με τρία εκατομμύρια μετανάστες είναι ο εκλεγείς πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «60 Minutes», την πρώτη του συνέντευξη μετά τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές, επέμεινε στις σκληροπυρηνικές του προτάσεις σχετικά με την μεταναστευτική πολιτική και πρόσθεσε πως δεν κάνει πίσω στην πρότασή του για το χτίσιμο ενός τείχους μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού.

«Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τους ανθρώπους που είναι εγκληματίες και έχουν ποινικά μητρώα, τα μέλη συμμοριών, τους εμπόρους ναρκωτικών, οι οποίοι πιθανότατα ανέρχονται σε δύο εκατομμύρια – θα μπορούσαν να είναι ακόμη και τρία εκατομμύρια – να τους βγάλουμε έξω από το χώρα ή να τους φυλακίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ στην εκπομπή.

Εξήγησε μάλιστα ότι μόλις τα σύνορα είναι «ασφαλή», τότε η Αρχή Μετανάστευσης και Τελωνειακών Υπηρεσιών θα αξιολογήσει την κατάσταση για τους υπόλοιπους παράνομους μετανάστες της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης