"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Τρικαλινή αποθέωση για τον Κώστα Κρομμύδα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δύο βιβλιοπωλεία συνεργάστηκαν, ένας ηθοποιός συνέγραψε, τέσσερις μουσικοί ερμήνευσαν, τρεις επιστήμονες ανέλυσαν και δεκάδες τρικαλινοί παρακολούθησαν. Αυτό είναι επί της ουσίας οι αριθμοί της χθεσινής εντυπωσιακής και ουσιαστικής συνάμα εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του συμπολίτη ηθοποιού – που πλέον μάλλον πρέπει να «ενταχθεί» στους συγγραφείς – Κώστα Κρομμύδα. Το «Μη Με Λησμόνει» παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα, την ιδιαίτερη πατρίδα του, με μεγάλη χαρά για τον ίδιο, αλλά και με εξόχως μεγαλύτερη ανταπόκριση από τους τρικαλινούς.
BIBLIO2 BIBLIO BIBLIO1 BIBLIO7Η αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον μύλο Ματσόπουλου ήταν τελικά μικρή για όλους και όλες, όσοι θέλησαν να ακούσουν για το νέο αυτό βιβλία, που ήδη σημειώνει εμπορική επιτυχία, όπως και τα προηγούμενα, κάτι που μάλλον ευχαριστεί τις εκδόσεις «Διόπτρα».
Εξάλλου, τα της επιτυχίας της εκδήλωσης τα γνώριζαν ήδη οι συνδιοργανωτές, το βιβλιοπωλείο Τσιοπελάκος και το βιβλιοχαρτοπωλείο Παπαγιάννη. Γι’΄αυτό και φρόντισαν να καλέσουν ανθρώπους που θα μπορούν να μιλήσουν ευκρινώς και ουσιαστικώς για το βιβλίο: ο γενικός χειρουργός και Διευθυντής του ΕΣΥ στο Γ.Ν. Τρικάλων Δρ. Δημήτρης Παπαγόρας, η διαφημίστρια Χριστίνα Πετρενίτη και η εργοθεραπεύτρια Κατερίνα Κοπάνου, αναφέρθηκαν, τόσο στο ίδιο το βιβλίο, όσο και στη γενικότερη και ειδικότερη στάση του συγγραφέα στα της βιβλιογραφικής διαδικασίας.
Η δε μουσική πλευρά της εκδήλωσης, με τους Κατερίνα Κουβεντάρα (τραγούδι), Κωνσταντίνο Χριστόπουλο (κιθάρα), Δημήτρη Αδάμο (μπουζούκι) και Αργύρη Μπούτλα (ακορντεόν), έδωσε έναν τόνο ευχάριστο, αλλά και ταυτοχρόνως ευαίσθητο» στους παρευρισκόμενους.

Το βιβλίο
Δεν μπορούν να αποτυπωθούν εδώ όλα όσα ειπώθηκαν και από τον ίδιο τον συγγραφέα, αλλά εν ολίγοις παρουσιάζουμε ορισμένα στοιχεία για το βιβλίο, το γεμάτο πάθος, πάθη και συναισθήματα:
«Είναι και αυτά που δεν ειπώθηκαν ποτέ… είναι και εκείνα που δε θα γίνουν πράξεις και που στο τέλος θα μοιάζουν με μύθους βαλμένους σε ένα βιβλίο, για να θυμίζουν την αδυναμία των ανθρώπων να αλλάξουν τη μοίρα τους», αναφέρεται.
BIBLIO5 BIBLIO4

Η υπόθεση

Στο Παρίσι, μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη…
Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει. Έναν άνθρωπο που τον «σκότωσαν» γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.
Την ίδια ώρα η Πέρσα στροβιλίζεται στη σκηνή με κλειστά τα μάτια. Το θυελλώδες χειροκρότημα του κόσμου την τραβάει από την έκσταση και την κάνει να τα ανοίξει. Το πρώτο πράγμα που αντικρίζει είναι ένας άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά ο οποίος την κοιτάζει άφωνος. Το βλέμμα του κλειδώνει στο δικό της. Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος αισθάνεται ότι αντικρίζει μια αρχαία θεά. Και η Πέρσα νιώθει ότι μόλις συνάντησε το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.
Ένας φωτεινός δρόμος ανοίγει. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται περνώντας από τα Γιάννενα, το Γαλαξίδι και την Πάτμο. Ένα μικρό μπλε λουλούδι σ’ ένα γράμμα κρύβει το μεγάλο μυστικό.
Πόσο μπορεί κανείς το παρελθόν να λησμονήσει…

Δείτε το book trailer εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης