"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Τρικαλινή πρωτιά και διάκριση στα φετινά Ecomobility – Freemobility

lafarm

Σχετικά άρθρα

ECOMOBILITY

Την πρώτη θέση στη δρματουργία, με το Βραβείο ραματουργίας, απέσπασε η ομάδα Freemobilityτου ΕΕΕΕΚ Τρικάλων, ενώ την 4η θέση κατέλαβε η ομάδα Ecomobility του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων Η βράβευση έγινε στην Αθήνα και η ομάδα του Ειδικου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τρικάλων πρώτευσε στη δραματουργία, καθώς είχε παρουσιάσει μια εξαίρετη προσπάθεια, κατά την πρόσφατη επίδειξη (εδώ).

eeeek
Από τη φετινή βράβευση του ΕΕΕΕΚ


Επίσης, με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων , την κατάκτηση της 4ης θέσης ανάμεσα σε 40 διαγωνιζόμενες ομάδες από όλη τη χώρα .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΔΑΪΣ στο Μαρούσι και ήταν η κορύφωση της εκστρατείας ECOMOBILITY 2014-15 όπου έγινε η ανακοίνωση των δέκα καλύτερων εργασιών με προτάσεις Οικολογικής Μετακίνησης σε 40 περιοχές της χώρας, για πόλεις λειτουργικές, προσβάσιμες σε όλους, πιο οικολογικές και πιο ανθρώπινες.

Οι συνθήκες κυκλοφορίας και ο σεβασμός στο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης στην πόλη είναι επίπεδο επίδειξης πολιτισμού και επένδυση ποιότητας στη ζωή μας.
Αυτό ανέδειξαν για δεύτερη συνεχή χρονιά τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων [ πέρυσι είχαν κατακτήσει την 1η θέση ] και ασφαλώς θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς της ομάδας ECOMOBILITY Εύη Αστρίτη , Ουρανία Παπαζεύκου και Κατερίνα Σπαθή με την αμέριστη συμπαράσταση της δ/ντριας του 2ου Γυμνασίου Θάλειας  Κοπάδη , υπο την καθοδήγηση των οποίων έρχονται οι επιτυχίες.

eeeek1
Από τη φετινή βράβευση

brabeia

 

ecomobility2 ecomobility ecomobility1

 

η περυσινή ομάδα ECOMOBILITY
2ogimnasio_ecomobility2

ecomobility1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης