"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Τρικαλινοί αριστούχοι που έφτασαν στην κορυφή !

lafarm

Σχετικά άρθρα

Παρουσιάζουμε κάποιους από τους αριστούχους των Τρικάλων που κατέκτησαν την κορυφή πανελλαδικά και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στις λίστες των σχολών και των τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. «Αποκαλύπτουν» τα κλειδιά για την εισαγωγή τους στις σχολές πρώτης προτίμησής τους.

Στέφανος Λάμπρος, 1ος Ιατρικό ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκη

Η προηγούμενη χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για τον Στέφανο Λάμπρο, μαθητή του 1ουΓΕΛ. Πολύωρη μελέτη, μηδαμινός ελεύθερος χρόνος, σκληρή προετοιμασία για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Χθες το πρωί ήρθε η επιβράβευση, κατέκτησε την κορυφή με την εισαγωγή του στο Ιατρικό ΣΣΑΣ. Πρώτος των πρώτων αφού εισήχθη 1ος στη Σχολή Ιατρικής ΣΣΑΣ. Η επιτυχία της Στέφανου ήταν αναμενόμενη καθώς η βαθμολογία που είχε συγκεντρώσει στα εξεταζόμενα μαθήματα τον είχε κατατάξει μεταξύ των πρώτων στο νομό Τρικάλων.

Δημήτρης Μάνος, 1ος Φαρμακευτική Σχολή Θεσσαλονίκης

Το όνειρο πραγματικότητα έκανε ο μαθητής των Εκπαιδευτηρίων «ΑΘΗΝΑ» Δημήτρης Μάνος. Εισήχθη 1ος στη Φαρμακευτική Σχολή της Θεσσαλονίκης, ένας στόχος χρόνων. Ο ίδιος χθες, μετά την επιτυχία του, δήλωσε πανευτυχής τόσο από την πρωτιά που κατέκτησε πανελλαδικά, όσο και την εισαγωγή του στην σχολή που αποτελούσε για εκείνον όνειρο χρόνων. Η επιτυχία του ήταν δεδομένη καθώς η βαθμολογία που συγκέντρωσε στα εξεταζόμενα μαθήματα, ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Σε λίγα χρόνια αναμένεται να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του, πρόεδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων, κ. Νίκου Μάνου.

Μαρία Λεπεντσιώτη, 1η Αγγλική Φιλολογία Θεσσαλονίκης

Απόλυτα ικανοποιημένη και ιδιαίτερα χαρούμενη δήλωνε χθες το πρωί η Μαρία Λεπεντσιώτη, μαθήτρια του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων που εισήχθη 1η  πανελλαδικά στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Με κοπιαστικό διάβασμα και το βλέμμα πάντα στραμμένο στο στόχο της, κατάφερε να εισαχθεί στην σχολή της προτίμησής της. Η ίδια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς και τους καθηγητές της που την στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια για να φτάσει στην κορυφή. Σημειωτέον ότι η 18χρονη, πλέον νέα φοιτήτρια, εξέφραζε από μικρή ηλικία το ενδιαφέρον της για τα ξενόγλωσσα τμήματα.

Φαίη Γκαραγκούνη, 1η Ιταλική Φιλολογία Θεσσαλονίκης

Τα βήματα των γονιών της αναμένεται να ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια η νεοεισαχθείσα στο Τμήμα Ιταλικής Φιλολογίας Θεσσαλονίκης Φαίη Γκαραγκούνη. Η απόφοιτη του 4ου ΓΕΛ εισήχθη στη Σχολή 1η πανελλαδικά, με την επιτυχία της να σκορπίζει χαρά στην ίδια και στους δικούς της ανθρώπους.

Αστέριος Γεροκώστας, 2ος Ιατρική Θράκης

Στην Ιατρική Σχολή Θράκης με έδρα την Αλεξανδρούπολη κατάφερε να εισαχθεί ο Αστέριος Γεροκώστας, μαθητής του 8ου Λυκείου Τρικάλων. Μάλιστα 2ος σε πανελλαδικό επίπεδο, επιτυχία που κάνει τον ίδιο και τους γονείς του ιδιαίτερα χαρούμενους. Η σκληρή προετοιμασία των προηγούμενων ετών, το συστηματικό διάβασμα και η προσήλωση στο στόχο, τον οδήγησαν στην επιτυχία.

Στυλιανός Γουναρόπουλος, 2ος Φιλολογία Θεσσαλονικής

Ο στόχος επετεύχθη τον Στυλιανό Γουναρόπουλος, απόφοιτο του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων. Το όνειρο για τον ίδια έγινε πραγματικότητα μιας και εισήχθη στη Σχολή Φιλολογίας της Θεσσαλονίκης. Δεύτερος πανελλαδικά κατά σειρά ο Στυλιανός πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η Φιλολογία για τον ίδιο ήταν στόχος χρόνων. Και τα κατάφερε, γεμίζοντας χαρά τον ίδιο και τους γονείς του.

Καλλιόπη Προβίδα, 2η Ψυχολογία Αθηνών

Για την Αθήνα ετοιμάζει τις βαλίτσες της, η υποψήφια του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων, Καλλιόπη Προβίδα. Κατάφερε να εισαχθεί 2η πανελλαδικά στην σχολή προτίμησής της και συγκεκριμένα στη Σχολή Ψυχολογίας της Παντείου. Η συστηματική μελέτη, η ισχυρή θέληση και η επιμονή στο στόχο, αποτέλεσαν και για την ίδια τα συστατικά της επιτυχίας της.

Κίμων Τσιλιώνης, 3ος Ιατρική Θεσσαλονίκης

Η είσοδος του αποφοίτου των «Εκπαιδευτηρίων ΑΘΗΝΑ» στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης ήταν εύκολη υπόθεση, αν αναλογιστεί κανείς τα 19.654 μόρια που είχε συγκεντρώσει στις πανελλήνιες εξετάσεις. Βαθμολογία που τον κατέταξε 1ο σε όλο το νομό τον περασμένο Ιούνιο. Χθες οι κόποι και το σκληρό διάβασμα του Κίμωνα ευοδώθηκαν μιας και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης 3ος πανελλαδικά.

Βασίλης Κεφαλάς, 3ος Ψυχολογία Θεσσαλονίκης

Ο μαθητής του 2ου ΓΕΛ Τρικάλων Βασίλης Κεφαλάς αποφάσισε και πάλεψε σκληρά για την εισαγωγή του στη Σχολή Ψυχολογίας του ΑΠΘ. Κατέληξε στην απόφαση της συγκεκριμένη σχολής προ διετίας κι αυτός ήταν ο σκοπός του. Τα κατάφερε μάλιστα 3οςπανελλαδικά. Οι κόποι και οι προσπάθειες καρποφόρησαν κι έτσι ετοιμάζεται για τη Θεσσαλονίκη.

Στέφανος Κέμος, 4ος Ιατρική Θεσσαλονίκης

Στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα σε επίπεδο νομού βρέθηκε τον περασμένο Ιούνιο ο μαθητής των «Εκπαιδευτηρίων Αθηνά» Στέφανος Κέμος. Το φετινό Αύγουστο βρέθηκε στα ψηλά του πανελλαδικού βαθμολογικού πίνακα. Εισήχθη 4ος στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, θέτοντας σε εφαρμογή σε ελάχιστο από σήμερα τους στόχους τους. Αυτούς της ολοκλήρωσης των σπουδών τα επόμενα χρόνια και της ενασχόλησης με την Ιατρική.\

Βασιλική Νίκα, 5η Γεωπονική Σχολή Βόλου

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην Γεωπονική Σχολή εισήχθη η Βασιλική Νίκα, μαθήτρια των «Εκπαιδευτηρίων ΑΘΗΝΑ». Ιδιαίτερα χαρούμενη η 18χρονη Βασιλική μιας και εισήχθη 5η κατά σειρά στην σχολή σε πανελλαδικό επίπεδο.

Βαγγέλης Καϊκης, 5ος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Στα ταρτάν του στίβου και σε μεγάλες διοργανώσεις ο Βαγγέλης Καϊκης συγκεντρώνει υψηλούς χρόνους που τον ανέβασαν στα ψηλότερα σκαλιά. Χθες ο Βαγγέλης Καϊκής, γιος του δημοτικού συμβούλου Τρικάλων κ. Γιώργου Καϊκη, εισήχθη στην σχολή της πρώτης προτίμησής του, στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, μάλιστα 5ος κατά σειρά επιτυχίας. Η σχολή υπήρξε η μοναδική επιλογή για τον ίδιο στο μηχανογραφικό, καθώς δεν ήθελε να απομακρυνθεί από την πόλη και τους προπονητές του, και συν της προετοιμασίας του, να παρακολουθεί και τα μαθήματα της αγαπημένης του σχολής.

trikalakids.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης