"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Τρικαλινοί φωτογράφοι σε έκθεση για το περιβάλλον στην Κοζάνη

lafarm

Σχετικά άρθρα

ekthesiΜε τη συμμετοχή τεσσάρων τρικαλινών ερασιτεχνών φωτογράφων, συμμετέχει ο Δήμος Τρικκαίων στην έκθεση φωτογραφίας που εγκαινιάζεται στην Κοζάνη. Πρόκειται για την έκθεση με τίτλο «Ο κόσμος που μας περιβάλλει… Η ομορφιά και η φθορά του», η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Κοζάνης και το Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων (ΔΕΠΠ). Η έκθεση αποτελεί τμήμα των εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν με το διήμερο σεμινάριο που υλοποιεί η ΔΕΠΠ στην Αθήνα, στις 11 και 12 Ιουνίου με θέμα «Σχεδιάζοντας τη μετάβαση προς Ενεργειακά Αποδοτικές Πόλεις – Εξοικονόμηση Ενέργειας σε επίπεδο Δήμων και Δημοτών».
Ο Δήμος Κοζάνης, (αυτή την περίοδο ασκεί την προεδρία του ΔΕΠΠ) εκθέτει τις φωτογραφίες φωτογράφων από επτά Δήμους – μέλη του Δικτύου: την Κοζάνη, την Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα, την Αλεξανδρούπολη, την Κέρκυρα, τον Βόλο και τα Ιωάννινα.
Κεντρικό θέμα ήταν η αποτύπωση πτυχών του περιβάλλοντος, και στη μορφή της ομορφιάς και στη μορφή της καταστροφής του. Ετσι, οι τρικαλινοί φωτογράφοι, μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Τρικάλων, κ.κ. Μαρία Νικητοπούλου, Σοφία Παπαστεργίου Στέργιος Σπυρόπουλος και Γιώργος Πούλιος, αποτύπωσαν στον φακό εικόνες τους περιβάλλοντος γύρω μας.
Η έκθεση θα λάβει χώρα στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης. Θα διαρκέσει από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 7 Ιουνίου και θα λειτουργεί τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 8 μ .μ.
Αμέσως μετά την Κοζάνη, η έκθεση θα μεταφερθεί στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στην «Τεχνόπολη», όπου θα παρουσιαστεί παράλληλα με ένα Διήμερο Σεμινάριο με θέμα την Εξοικονόμηση Ενέργειας, που θα πραγματοποιηθεί επίσης στο πλαίσιο των δράσεων του ΔΕΠΠ.

 

Από το γραφείο Τύπου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης