"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Τριπλή η χαρά για Ecomobility – Freemobility 2014-15

lafarm

Σχετικά άρθρα

ekomobilliti

Τριπλή η χαρά για τον Δήμο Τρικκαίων, μετά την απονομή των βραβείων για τη φετινή διοργάνωση Ecomobility – Freemobility 2014-15.
To ΕΕΕΕΚ Τρικάλων (ομάδα Freemobility) απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Δραματουργία», το 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων (ομάδα Ecomobility) την 4η θέση στη γενική κατάταξη και ο Δήμος Τρικκαίων το βραβείο για την καλύτερη διοργάνωση κατά τη παρουσίαση των εργασιών των ομάδων. Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 26 Φεβρουαρίου, υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου κ. Χρυσόστομου Κυρίτση και με την προετοιμασία από το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.
ekomobiliti
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων σε συγχαρητήριο μήνυμά του στις διευθύνσεις, του εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των ομάδων των δύο σχολείων, τονίζει ότι σημασία έχει να προωθηθούν από τον Δήμο οι δράσεις και οι προτεραιότητες που ήδη έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται.
Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, επισημαίνει:
«“Μικρή” λέξη τα “συγχαρητήρια”, για μια τόσο μεγάλη προσπάθεια. Μεγάλη στην ουσία της, αφού η έρευνα, η προετοιμασία, το πάθος, το μεράκι και, κυρίως, ο σκοπός, αξίζουν περισσότερα από μια απλή λέξη.
Κι όμως, ίσως έχουμε ξεχάσει ότι συγχαίροντας, επιδιώκουμε να επιβραβεύσουμε αλλά και να δώσουμε αφορμή για παραδειγματισμό. Για δημιουργία προτύπων. Για κίνητρα και για αιτίες, να γίνουμε καλύτεροι. Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι διευθύνσεις των ΕΕΕΕΚ και 2ου Γυμνασίου Τρικάλων αξίζουν τα συγχαρητήρια, όχι μόνο του Δήμου Τρικκαίων, αλλά και όλων των τρικαλινών.
Διότι η βράβευση της ομάδας Freemobility του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων με το Βραβείο Δραματουργίας και η 4η θέση για την ομάδα Ecomobility του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων, μας υπενθύμισαν τις προτεραιότητες για τον Δήμο και την πόλη μας.
Εμείς, ως δημοτική αρχή, έχουμε κάνει βήματα. Και παρότι μας τιμά η βράβευσή μας για τη διοργάνωση της παρουσίασης των εργασιών σας, στοχεύουμε πιο ψηλά: έχουμε καταβάλλει προσπάθεια, έχουμε ήδη οργανωθεί, έχουμε σχεδιάσει, έχουμε θέσει στόχους. Θέλουμε, όμως, να είμαστε ταχύτεροι στη βελτίωση των συνθηκών προσβασιμότητας και προσπελασιμότητας. Θέλουμε να δεχόμαστε τη συμβολή των συμπολιτών στη προσπάθεια για ανθρώπινη πόλη.
Για τους λόγους αυτούς, το βραβείο και η διάκρισή σας, είναι υπενθύμιση και υπόσχεση.
Σας ευχαριστούμε!».
Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης