"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τρόμος στη Γερμανία: Ημιφορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος στην πόλη Μύνστερ – Τέσσερις νεκροί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε πλήθος ανθρώπων έπεσε ένα ημιφορτηγό στην πόλη Μύνστερ στη δυτική Γερμανία, κοντά στα σύνορα με την Ολλανδία. Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, χωρίς να διευκρινίζει τους αριθμούς, ενώ παραδέχεται ότι η κατάσταση είναι ακόμη «αδιευκρίνιστη».

043_dpa-pa_180407-99-794060_dpai

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 30 τραυματίστηκαν, ενώ ορισμένες αναφορές ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών στους 50. Οι τραυματίες, εκ των οποίων έξι βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και σε καθορισμένες ζώνες. 

Ο δράστης του περιστατικού αυτοκτόνησε επιτόπου, χρησιμοποιώντας το όπλο του, γεγονός που επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.  Μέχρι στιγμής, τόσο τα κίνητρα της επίθεσης, όσο και η ταυτότητα του δράστη δεν έχουν διευκρινιστεί. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ημιφορτηγό έπεσε στους θαμώνες του καφέ-εστιατορίου «Kiepenkerl», που θεωρείται από τα γνωστότερα του ιστορικού κέντρου του Μύνστερ και βρίσκεται στον πεζόδρομο της παλιάς πόλης. Ομάδες αστυνομικών έσπευσαν στο σημείο, ενώ  οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης