"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Τσίπρας: «Επαναστατικό είναι να ανοίγεις δρόμους, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την συγκρότηση τριών Επιτροπών, εκλογικού προγράμματος, κατάρτισης ψηφοδελτίων και επικοινωνίας, πρότεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην σημερινή συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας, ενώ αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση της Π.Γ. τη Δευτέρα, καθώς και σύγκληση της Κ.Ε. τις επόμενες ημέρες.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κομματικές πηγές, είπε στην παρέμβασή του στην Π.Γ. ότι ο ΣYPIZA έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια νέα σχέση με την κοινωνία που τον στηρίζει, καθώς και τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα ευκρινές ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα μιας σύγχρονης ριζοσπαστικής Αριστεράς, απαλλαγμένης από συντηρητικά κατάλοιπα ή αυταπάτες.

Ο πρωθυπουργός, σημείωσε ότι η Αριστερά δεν είχε ποτέ την πολυτέλεια να επιλέγει τον χρόνο ή τις συνθήκες που θα δώσει τις μάχες, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν είναι επαναστατικό να επιλέγεις την απόδραση από την πραγματικότητα ή τη δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας. “Επαναστατικό είναι να ανοίγεις δρόμους, ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν”», είπε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης