"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Τώρα ψάχνουν (ξανά) επενδυτές στον ΑΟΤ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η διοικούσα επιτροπή της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα έπειτα από τη δήλωση του υποψηφίου μεγαλομετόχου κ. Χάρη Κουτσούρη, σεβόμενη απόλυτα την απόφαση της Γ.Σ αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που επικαλέστηκε ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος, οι οποίες είναι απόλυτα σεβαστές και κατανοητές, αποφάσισε να καλέσει κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος επιθυμεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της υπό σύσταση ΠΑΕ, να καταθέσει μέχρι το Σάββατο 22 Αυγούστου επίσημη πρόταση στην διοικούσα επιτροπή η στον ερασιτέχνη ΑΟΤ.
Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιος ενδιαφερόμενος, διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η αγαπημένη μας ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Football League.
Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον κ. Χάρη Κουτσούρη που στη χειρότερη εποχή για τον σύλλογο μας έδωσε όραμα και αφιέρωσε χρόνο και χρήμα για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Θα τον θεωρούμε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου μας.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ για την υπομονή που αποφάσισαν να δείξουν για το καλό της ομάδας μας.
Τέλος ευχαριστούμε την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα για την αμέριστη συμπαράσταση της.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
Με τιμή
 
Η διοικούσα επιτροπή της υπό σύσταση ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης