"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.2 C
Trikala

Υπέροχες οι εμφανίσεις των αθλητριών της ομάδας Ολύμπια Τρικάλων!!!!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

8η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη από 13 ομάδες στον τελικό !!!

Με εκπληκτική εμφάνιση ολοκληρώθηκε η 2η αποστολή της ομάδας Ολύμπια Τρικάλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στο Graz της Αυστρίας. Τα κορίτσια με πυγμή και θάρρος εκτέλεσαν με μοναδικό ταμπεραμέντο το πρόγραμμά τους αφού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν στους θεατές και τους κριτές μια εντυπωσιακή εκτέλεση.

Η έκθεση στο ταπί, όσες περισσότερες φορές γίνεται, είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία !!! Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι, παρά την γενική νοοτροπία γύρω από τον αθλητισμό, και μόνο η συμμετοχή μιας Τοπικής Ομάδας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι από μόνη της αξιέπαινη. Επομένως, η διάκριση και η όγδοη θέση είναι, αδιαμφισβήτητα, ένα απίστευτο κατόρθωμα.

Η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη : εντυπωσιακά κορμάκια, κίνηση, έκφραση , χαμόγελα, αγωνία, συγκίνηση , ένταση όπως και φιλίες με άλλες χώρες καθώς και χορό συρτάκι από την κερκίδα που ξεσήκωσε όλο το γήπεδο!!!

Η ομάδα μας- κατηγορία 12-14 FREE PROGRAM – που στελεχώνεται από επτά αθλήτριες Αναστασία Κοσκουβάτα, Μαρία Μαράβα, Ζωή Γεωργούλα, Φωτεινή Γκίκα, Χριστίνα Γκίκα, Αντιγόνη Παπακώστα, Σωτηρία Γεωργούλα, Δήμητρα Μπαρέκα κατέκτησε την 8η θέση στην Παγκόσμια κατάταξη ανάμεσα σε 13 χώρες με μια παρά πολύ ωραία και υποσχόμενη παρουσία.

Η εμπειρία ήταν μαγική. Οι αθλήτριες μας κάνουν τον δικό τους προσωπικό αγώνα, συχνά κάτω από δύσκολες προπονητικές συνθήκες, και κυρίως με το δικό τους μεράκι, των προπονητριών τους και των οικογενειών τους. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τις νεαρές έφηβες και είναι σίγουρο ότι θα το θυμούνται σε όλη τους τη ζωή. Τα κορίτσια μας είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν, να δημιουργήσουν φιλίες να παρακολουθήσουν προπονήσεις άλλων χωρών όπως Φιλανδία, Δανία, Εσθονία, Λετονία, Μολδαβία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Τσεχία, Βουλγαρία, Τουρκία, Αμερική, Ιαπωνία, Μεξικό, Μαλαισία, Αυστρία, και άλλες!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις προπονήτριες μας κυρία Silvana Georgieva και Βάσω Πριόνα για την παρουσία τους δίπλα στις αθλήτριες μας που μεταδίδουν με ήθος το αθλητικό ιδεώδες στα παιδιά μας και που με τις δικές τους προσπάθειες και ικανότητες όλα αυτά τα χρόνια, διατηρείται ψηλά το επίπεδο των αθλητριών του συλλόγου τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε ήθος!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, παράγοντες, κριτές και γονείς για την συμμετοχή και την στήριξη όλων.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών LINGUAPLUS, την Γαλακτοβιομηχανία ΤΡΙΚΚΗ, την επιχείρηση 11-22 Youngsters ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ, την Ταβέρνα ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, τα Μάρμαρα ΦΑΛΤΑΚΑ, και το Καφέ- Ζαχαροπλαστείο ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ για την στήριξη τους και την ευγενή χορηγία υψηλής ποιότητας αθλητικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου μας. Με την στήριξη τους όλοι οι στόχοι επιτυγχάνονται και δίνει σε όλους μας και στον καθένα χωριστά τη δύναμη και το κουράγιο να κρατάμε την ομάδα της καρδιάς μας ψηλά και σταθερά στον δρόμο των επιτυχιών Ο κάθε ένας συμβάλει με τον τρόπο του και αποτελεί πηγή ενέργειας για όλη την ομάδα.

Ευχόμαστε στους χορηγούς μας κάθε προσωπική ευτυχία και επαγγελματική καταξίωση και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον!!!!!!

Μα πάνω από όλα πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες της καρδιάς μας: Αναστασία Κοσκουβάτα, Μαρία Μαράβα, Ζωή Γεωργούλα, Φωτεινή Γκίκα, Χριστίνα Γκίκα, Αντιγόνη Παπακώστα, Δήμητρα Μπαρέκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης