"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.5 C
Trikala

Υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν

lafarm

Σχετικά άρθρα

petroto 1

Πέρασαν δύο χρόνια από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και οι υποσχέσεις που δόθηκαν στους κατοίκους του Πετρωτού,Δ.Δ.,του Δήμου Φαρκαδώνας του ν. Τρικάλων έμειναν στις προεκλογικές υποσχέσεις.
Πόσα χρόνια πίσω πάει η πολιτικάντικη προεκλογική εκστρατεία …
Θυμάμαι,τον ενθουσιασμό που διακατείχε κάποιους υποστηριχτές του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων,στην υπόσχεσή του για σύντομη λύση (δύο μήνες έφταναν,Ιούνιος του 2014 ήταν),στην πρόσβαση που θα είχαν οι κάτοικοι του Πετρωτού στον νέο αυτοκινητόδρομο Λάρισας- Τρικάλων.
Μία τα αρχαία που βρέθηκαν,μία η οικονομική κρίση,λίγο το ψιλοβόλεμα κάποιων, τα πράγματα έμειναν όπως από την αρχή είχαν σχεδιαστεί και προγραμματιστεί. “Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού”.

petroto 2
Λύση ουσιαστική,έστω μέσω της παράπλευρης οδού μπορεί να δοθεί.
Παρακάμπτοντας τον αρχαιολογικό χώρο και αξιοποιώντας κομμάτι της παλαιάς οδού Λάρισας-Τρικάλων με ανακατασκευή του προπολεμικού γεφυριού,δίνεται η δυνατότητα να συνδεθεί η παράπλευρη οδός.

Αρκετοί προμηθευτές προϊόντων είναι εκείνοι που κινούνται σ`αυτή τν πορεία,με κίνδυνο να βρεθούν στο ποτάμι περνώντας πάνω από το καταπονημένο γεφυράκι,εφόσον το ασφαλτοστρωμένο κομμάτι του, παραπλανεί…
Καλά-άσχημα κάποιοι ψιλοβολεύονται… Εκείνοι οι οποίοι ταλαιπωρούνται πραγματικά,είναι οι καλλιεργητές εκατοντάδων στρεμμάτων γης, που διανύουν έναν κύκλο δέκα και πλέον χιλιομέτρων με τα αγροτικά τους μηχανήματα και εργαλεία για να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες στα χωράφια τους.
Προεκλογικά όλα γίνονται.Όταν πέφτει η “κουρνιαχτός” της προεκλογικής περιόδου,τότε πάμε για το μέλλον…
Το 2019 είναι μακριά για νέες υποσχέσεις.
Το “τάξιμο”,λέει ο λαός “δε χαλάει σπίτια”,αλλά αν θες να είσαι και να φαίνεσαι ειλικρινής, τις υποσχέσεις πρέπει να τις κρατάς

Βασίλης Κύργιας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης