"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Υποψηφιότητα ΨΑΡΡΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ για αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με τη ΔΑΚΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Φίλες και Φίλοι.


Όλα αυτά τα χρόνια με τιμήσατε και με εκλέξατε σε θέσεις ευθύνης από τις οποίες πάντα προσπάθησα να είμαι διάκονος και διεκπεραιωτής των προβλημάτων σας. Βασικοί στόχοι μου πάντα ήταν:


Α) Να ενημερώνω τους συναδέλφους για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό θέμα προέκυπτε και να προτείνω λύσεις σε καθημερινά ζητήματα που μας απασχολούν.


Β) Να υπερασπίζομαι σε κάθε κατεύθυνση, όσο και σε κάθε άλλη μου δραστηριότητα, όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως χρόνων υπηρεσίας και ειδικότητάς.
Σήμερα επειδή βιώνουμε για πολλά συνεχόμενα χρόνια μια δύσκολη περίοδο όπου τα εργασιακά δικαιώματα δεκάδων χρόνων καταργούνται, οι μισθοί μας έχουν συρρικνωθεί κατά 40%, υποβαθμίζεται το Ολοήμερο το Δημοτικό αλλά και το Νηπιαγωγείο, είναι αναγκαίο όσο καμία άλλη φορά να ασχοληθούμε με την υπεράσπιση της εργασίας μας και να διεκδικήσουμε μια ποιο αποτελεσματική αντιμετώπιση από τους κυβερνώντες καθώς η Πολιτεία μας απαξιώνει συνεχώς και η ουσία είναι ότι απαξιώνει την ίδια μας τη ζωή.


1. Κύριος στόχος μου ως εκπρόσωπος των εκπαιδευτικών είναι να συνεχίσω να αναδεικνύω τα προβλήματα που καθημερινά ανακύπτουν και φυσικά να διεκδικώ με όλη μου τη δύναμη την επίλυσή τους.


2. Κανόνας μου είναι να είμαι εκπρόσωπος ΟΛΩΝ των συναδέλφων.
3. Αναφορικά με το ρόλο του αιρετού στο ΑΠΥΣΠΕ, θα συνεχίσω να διαφυλάττω το κύρος, την αξιοπρέπεια και τη νόμιμη διαχείριση όλων των συναδέλφων.


Με βάση τις παραπάνω συνθήκες, αποφάσισα να λάβω μέρος ως υποψήφιος αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας με τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 2 Νοεμβρίου 2016.


Σας καλώ να με κρίνετε αλλά και να συγκρίνετε!!!!


Σας καλώ να με στηρίξετε και να μου δώσετε έγκυρο και τεκμηριωμένο λόγο.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!

Σεραφείμ Ψαράς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης