"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Φαρκαδόνα – «Τάπα στη βία και στο ρατσισμό»

lafarm

Σχετικά άρθρα

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «3 ΟΝ 3» 2018
ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

«ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ»

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και η Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ «Εργαζόμενοι του Δήμου Φαρκαδόνας» στα πλαίσια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για το Καλοκαίρι 2018 διοργανώνουν το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «3 on 3» 2018.

Η διάρκεια τουρνουά είναι τριήμερη και ξεκινάει τη Τετάρτη 08 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν δεκαέξι (16) ομάδες αθλητών των τριών ατόμων από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας.

Βασική επιδίωξη της διοργάνωση του τριήμερου τουρνουά μπάσκετ είναι να φέρει κοντά στο άθλημα του μπάσκετ περισσότερους φίλους και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους πολίτες, ώστε να ενεργοποιηθούν σε τακτική βάση και να είναι αφορμή για την καθημερινή άσκηση των πολιτών.

Η έναρξη των αγώνων θα είναι καθημερινά και για τις τρεις ημέρες της διεξαγωγής του τουρνουά στις 07:00 μ.μ.

Στο τέλος της πρώτης ημέρας, την Τετάρτη 08 Αυγούστου 2018, θα γίνει για τους συμμετέχοντες αθλητές διαγωνισμός τρίποντων.

Την τρίτη ημέρα του τουρνουά, Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, θα γίνει ο τελικός για την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας και οι απονομές των μεταλλίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης