"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας σε όλο το Νομό Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσω του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας σε όλο το Νομό Τρικάλων.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Μπουλούμπασης .

 

Τα Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των γιορτών μαθητικής δημιουργίας οι οποίες τελούν υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και εντάσσονται σε μια σειρά δράσεων και συνεργασιών που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Τρικάλων με Δήμους, Συλλόγους, Οργανισμούς και Οργανώσεις προκειμένου να συνδεθεί η σχολική ζωή με τις τοπικές κοινωνίες. Στόχος των Φεστιβάλ είναι η καλλιέργεια πολιτισμικής συνείδησης καθώς και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μαθητών και αυριανών ενήλικων πολιτών.

Η έναρξη θα γίνει στις 6 Ιουνίου 2018, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πύλης με το Φεστιβάλ  της Πύλης, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης και θα συμμετάσχουν σε αυτό 6 σχολεία.

Στις 11 Ιουνίου 2018 ακολουθεί το Φεστιβάλ των Ταξιαρχών, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και θα συμμετάσχουν σε αυτό 11 σχολεία.

Στις 12 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το Φεστιβάλ της Καλαμπάκας, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας και θα συμμετάσχουν σε αυτό 7 σχολεία.

Στις 13 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί σε τρία σημεία ταυτόχρονα (Κεντρική Πλατεία, Μουσείο Τσιτσάνη, Μύλος Ματσόπουλου) το Φεστιβάλ των Τρικάλων το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και θα συμμετάσχουν σε αυτό 25 σχολεία.

Όλα τα  Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν από 8:30 μέχρι 11:00 το πρωί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης