"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Φεστιβάλ της Κινηματογραφικής Λέσχης Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ώρα του τρικαλινού κινηματογραφικού φεστιβάλ, έφτασε! Το 4ο U Made It Festival που διοργανώνει η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων υποδέχεται τους φίλους των νέων, ερασιτεχνικών δημιουργιών, στον Δημοτικό Κινηματογράφο. Στον Μύλο Ματσόπουλου, στις 9.30 το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας 6 Ιουνίου 2016, θα προβληθούν οι ταινίες των τρικαλινών δημιουργών. Πρόκειται για δημιουργίες από μαθητές και από ιδιώτες, οι οποίες γυρίστηκαν με πολύ μεράκι και πολλή αγάπη για τον κινηματογράφο. Οι εμπνεύσεις είναι διάφορες, αλλά το κοινό στοιχείο όλων είναι η προσωπική εργασία και το ερασιτεχνικό στοιχείο.
Μάλιστα, φέτος, η διοργάνωση πάει ένα βήμα παραπέρα, καθώς το Βραβείο Κοινού θα αντιστοιχεί όντως σε βραβείο! Το οποίο θα δοθεί στον/στην νικητή/τρια, μετά τη σχετική ψηφοφορία.
Επίσης, θα υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη. Θα προβληθεί η ελληνικής δημιουργίας ταινία animation με τον τίτλο «Dinner for Few», του Νάσου Βακάλη, πολυβραβευμένη σε πάνω από 40 χώρες, που έφτασε μέχρι τη δεκάδα των περυσινών Οσκαρ. Η ταινία εξασφαλίστηκε με την αμέριστη συμβολή της συμπαραγωγού, Κατερίνας Στεργιοπούλου.
Και επειδή η Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων «επενδύει» με κα΄θε τρόπο στους νέους δημιουργούς, θα προβληθούν και τα δύο δοκιμαστικά φιλμάκια που δημιούργησαν οι μετέχοντες στο σεμινάριο animation που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.
Σας περιμένουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης