"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Φοβήθηκε απεργούς ο Σαμαράς, περιφρόνησε την Ορεστιάδα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σαμαρά περίμεναν και Σαμαρά δεν είδαν οι κάτοικοι της Ορεστιάδας και αυτό γιατί ξαφνικά άλλαξε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού κι αντί να στρίψει αριστερά στην παράκαμψη της πόλης, το πήρε ευθεία και έφυγε προς Αλεξανδρούπολη.
Τι κι αν είχε ανακοινωθεί ότι θα επισκεφτεί τη νεότερη πόλη της Ελλάδας και μάλιστα όπως έγινε γνωστό στους δημοσιογράφους στις Καστανιές θα έπινε και καφέ, τι κι αν ο υφυπουργός εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος τον περίμενε στην πλατεία, ο πρωθυπουργός άλλαξε δρομολόγιο.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, με αφορμή την αποφυγή της πόλης από τον πρωθυπουργό σε σχόλιό του στο facebook τονίζει ότι: «ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ».

Στο μεταξύ, ακόμη δύο πρωτοφανή περιστατικά σημάδεψαν την επίσκεψη Σαμαρά. Εκτός από τον αποκλεισμό δημοσιογράφων από το φράχτη (πήγαν μόνο δύο κάμερες της ΝΕΡΙΤ) απαγορεύτηκε και η είσοδος στο δήμαρχο Ορεστιάδας. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, απαγόρευσαν στο δήμαρχο να πάει. Βέβαια πριν από λίγες μέρες, ο δήμαρχος όλο στο φράχτη ήταν, λόγω πλημμυρών.
Το θέμα της μη επίσκεψης Σαμαρά στην Ορεστιάδα έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχαν τρόποι να αποφύγει τους συγκεντρωμένους εργαζόμενους στην ΕΒΖ.
Ένας από αυτούς ήταν για παράδειγμα, να πάει από το κάτω μέρος της πλατείας. Έτσι κι αλλιώς ούτε στο κάτω, ούτε στο πάνω υπήρχαν οπαδοί του να τον υποδεχτούν με λουλούδια και συνθήματα.

Πηγή thrakinea

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις κατοίκων της Ορεστιάδας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης