"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Φορολογικές δηλώσεις: Έκπτωση 3% σε όσους την υποβάλλουν εμπρόθεσμα και πληρώσουν εφάπαξ ως 31/7

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αυτό προβλέπει τροπολογία στη Βουλή με την οποία ορίζεται πως και φέτος ο φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων μπορεί να εξοφληθεί σε οκτώ μηνιαίες δόσεις από τον Ιούλιο έως και τον Φεβρουάριο

Έκπτωση 3% θα έχουν και φέτος τα φυσικά πρόσωπα τα οποία θα υποβάλλουν εμπρόθεσμα τη φορολογική τους δήλωση και θα πληρώσουν εφάπαξ έως τις 31 Ιουλίου το φόρο.

Αυτό προβλέπει τροπολογία στη Βουλή με την οποία ορίζεται πως και φέτος ο φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων μπορεί να εξοφληθεί σε οκτώ μηνιαίες δόσεις από τον Ιούλιο έως και τον Φεβρουάριο.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 3% !!! Κουβαρντάαααδες μου. Ένα εικοσάρι τη μισή ώρα, 40 την ώρα, στο οκτάωρο 40Χ8=320 και το μήνα 30Χ320=9600 τον μήνα. Ούτε αντιναύαρχοι εν ενεργεία να ήμασταν… Με τον ΕΝΦΙΑ γιατί δεν γίνεται το ίδιο;
    Πάλι αστεία λέω, όλο αστεία.
    Τριτοκοσμική χώρα μας λένε τα Αμερικανάκια. Που να ξέρουν τι δύναμη κρύβουμε.

    • Για το 2022 οι 4 στους 10 υποβάλλουν δηλώσεις με οικογενειακό εισόδημα κάτω από 5.000 ευρώ τον χρόνο, ενώ ετήσιες απολαβές άνω των 20.000 ευρώ εμφανίζουν μόνο οι 17 στους 100.
      Η Ελλάδα είναι τριτοκοσμική χώρα με φοροδιαφυγή και μαύρη οικονομία αλλά μετά οι Ελληναράδες διαμαρτύρονται που δεν έχει λεφτά το κράτος.

      • Σκέφτηκες ποτέ να τα δήλωναν όλα και κανονικά; Πάρτι θα κάνανε τα λαμόγια. Εάν περίμενες τηλεδιοίκηση στον σιδηρόδρομο, νοσοκομεία κλπ πλανάσαι πλάνην οικτράν… Ο άνθρωπος δεν χορταίνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης