"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Φρίκη στη Λάρισα: Βίαζαν συστηματικά 14χρονη που είχαν απαγάγει

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ένας 56χρονος την άρπαξε στα μέσα Αυγούστου – Ο 55χρονος συνεργός του την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε σε τουλάχιστον τέσσερις «πελάτες»

Δεν χωράει το μυαλό την ανατριχιαστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Λάρισα, με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 14 χρόνων που είχε πέσει στα νύχια δυο Ελλήνων μαστροπών, οι οποίοι την κρατούσαν φυλακισμένη και την υποχρέωναν να υφίσταται καθημερινά σεξουαλική κακοποίηση από τους «πελάτες» τους!

Το θρίλερ εκτυλισσόταν σε ένα διαμέρισμα- κολαστήριο, όπου συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης ένας 55χρονος που φέρεται και ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης και ο 56χρονος συνεργός του που εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο δεύτερος είχε αρπάξει την ανήλικη Ελληνίδα στα μέσα Αυγούστου και ο 55χρονος την κρατούσε παρά τη θέληση της στο διαμέρισμα, όπου τη βίαζε και την εξανάγκαζε να εκδίδεται έναντι αμοιβής σε άγνωστο αριθμό ατόμων!

Οι δυο δράστες οδηγούνται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, με τον 55χρονο να κατηγορείται για μαστροπεία, παράνομη κατακράτηση και βιασμό, ενώ στον 56χρονο αποδίδονται κατηγορίες για απλή συνέργεια στη μαστροπεία και για αρπαγή ανηλίκου. Από τους «πελάτες», έχουν ταυτοποιηθεί τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και αντιμετωπίζουν την κατηγορία του βιασμού.  

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης