"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Φυτεία με 10000 δενδρύλια χασίς στην Καρδίτσα…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η χασισοφυτεία βρίσκονταν σε χωράφι δίπλα στο ποτάμι της Σέκλιζας που για καμουφλάζ ήταν φυτεμένο με καρπούζια.
Ως καλλιεργητής της χασισοφυτείας συνελήφθη ένας κάτοικος της Σέκλιζας που στο παρελθών είχε ασχοληθεί με εμπορία προϊόντων κάνναβης για θεραπευτικό σκοπό και είχε βρεθεί και τότε κατηγορούμενος.
Τελικά, μήπως γίναμε Ζωνιανά; Μόνο με χασισοφυτείες που έχουν εντοπιστεί στο παρελθών στην περιοχή αυτή της Κρήτης, μπορεί να συγκριθεί η φυτεία με 10000 δενδρύλια χασίς που εντόπισε την Δευτέρα 2 Ιουλίου το τμήμα ασφαλείας της Καρδίτσας, σε αγροτική περιοχή της Σέκλιζας.
Οι άντρες της ασφάλειας ολοκλήρωσαν την επιχείρηση εκρίζωσης των δενδρυλλίων χασίς στις 9:30 το βράδυ μετά από πολύωρη προσπάθεια, μιας και 10.000 μικρά και μεγάλα δενδρύλια έως και ένα μέτρο το καθένα, απαιτούν κόπο και χρόνο για να εκριζωθούν και να φορτωθούν σε φορτηγό για να κατασχεθούν και να αποτελέσουν πειστήρια του εγκλήματος.
Ως καλλιεργητής της φυτείας των απαγορευμένων δενδρυλλίων που ο νόμος τα κατατάσσει στην κατηγορία των ναρκωτικών, συνελήφθη ένας κάτοικος της Σέκλιζας που στο παρελθών είχε ασχοληθεί με εμπορία προϊόντων κάνναβης για θεραπευτικό σκοπό και είχε βρεθεί και τότε κατηγορούμενος.
Η χασισοφυτεία βρίσκονταν σε χωράφι δίπλα στο ποτάμι της Σέκλιζας που για καμουφλάζ ήταν φυτεμένο με καρπούζια.
Είναι η μεγαλύτερη χασισοφυτεία που έχει εντοπιστεί ποτέ στον νομό Καρδίτσας και η προηγούμενη σε μέγεθος είχε εντοπιστεί το 2012 στη Ρεντίνα με 4.000 δενδρύλλια

www.alithianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης