"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Χιόνια παντού στον Ν. Τρικάλων – Σφοδρή κακοκαιρία και ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας

lafarm

Σχετικά άρθρα


Χιονόπτωση σημειώνεται από νωρίς το πρωί σε διάφορες περιοχές του Νομού Τρικάλων , ενώ τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και μέσα στα Τρίκαλα.
Στα ορεινά οι αλατιέρες έχουν πιάσει ήδη δουλειά, ενώ οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα .
Αλυσίδες θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι οδηγοί που θα κινηθούν προς τα χωριά του Ασπροποτάμου ενώ σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων με τον αντιπεριφερειάρχη να εφιστά την προσοχή στους οδηγούς οι οποίοι πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των ανδρών της τροχαίας.
xionia trikala
Το ίδιο επισημαίνει και ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου “χρειάζεται προσοχή , ο παγετός καραδοκεί” ανέφερε ο δήμαρχος.To ύψος του χιονιού στα ορεινά ξεπερνά τους 50 πόντους και η προσπάθεια να κρατηθεί ανοικτό το ορεινό οδικό δίκτυο συνεχίζεται.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρισκόταν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου, οι υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. Υπό την επίβλεψη του αρμόδιου για την πολιτική προστασία αντιδημάρχου κ. Αλέκου Πολυμερόπουλου, κατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες και τα συνεργεία είχαν διαχωριστεί ανά τομέα ευθύνης, αναλόγως και των μηχανημάτων.
Σε πρώτη φάση, το πρωί, έγινε ρίψη ψιλής άμμου σε πεζογέφυρες εντός της πόλης, για το ενδεχόμενο παγετού. Στη συνέχεια έγινε ρίψη αλατιού στο οδόστρωμα πριν από την πρόσβαση σε γέφυρες αρμοδιότητας του Δήμου Τρικκαίων (π.χ. αερογέφυρα περιφερειακού, γέφυρα Χρυσαυγής κ.α.), αλλά και σε συγκεκριμένα σημεία άμεσης ευθύνης του Δήμου.
 
xionia trikala

xionia

xionia

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης