"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.7 C
Trikala

Χρήστος Αναστασίου: Tα χρέη προς τη ΔΕΥΑΤ είναι 5,5 εκατομμύρια ευρώ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την απόφαση της ΔΕΥΑΤ να προβεί σε διακοπές υδροδότησης για ανεξόφλητους λογαριασμούς σχολίασε μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου:

«Έχουν περάσει ήδη 15 μήνες περίπου από τότε που κάναμε την τελευταία διακοπή υδροδότησης, και μετά και την ανακοίνωση μας το Φεβρουάριο να προσέλθουν όσοι οφείλουν στη ΔΕΥΑΤ να ρυθμίσουμε τις οφειλές τους, πρέπει πλέον να πάρουμε κι εμείς τα μέτρα μας. Η ΔΕΥΑΤ έχει την υδροδότηση, να λύματα, τα όμβρια, και κανένα άλλο έσοδο εκτός από το λογαριασμό χρέωσης. Κάποιοι έχουν ανταποκριθεί στο να ρυθμιστούν οι οφειλές τους, είναι όμως μικρό το ποσοστό δυστυχώς.

Θα ξεκινήσουμε από τη Δευτέρα με όσους χρωστάνε τα πιο πολλά, είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε. Μέσα στην πόλη των Τρικάλων εντοπίζονται τα περισσότερα χρέη σε νοικοκυριά. Υπολογίζουμε ότι τα χρέη προς τη ΔΕΥΑΤ είναι περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ, συσσωρευμένα από χρόνια. Και όταν ο ετήσιος κύκλος εργασιών της ΔΕΥΑΤ είναι 6 εκατομμύρια ευρώ, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει κάτι να γίνει για να εισπραχτούν αυτές οι οφειλές.»

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης