"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Χρήστος Ηλιάδης : Λίγη υπομονή ακόμη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ας τελειωνουμε πια με αυτο το παραμυθι, αυτη την ανοησια της Πρωτης Φορας Αριστερας.

Καμμια Αριστερα δεν κερδισε το 2015.

Κανενα ιδεολογικο και πολιτικο προσημο( και μαλιστα αριστερο) δεν ανεδειξε τον νικητη των εκλογων.

Ουτε καμμια ξαφνικη ” αριστεριλα” βαρεσε κατακουτελα 2,5 εκ. ανθρωπους και τους εστειλε στα ψηφοδελτια του Συριζα. Τιποτα.

Απλα, ενα μεγαλο πληθος ψηφοφορων, εγκατελειπαν με θορυβο και ”αγανακτηση”, τα συστημικα κομματα.

Καλος ηταν ο ”παραδεισος” ευημερειας που τους προσφεραν απλοχερα, με τα χρηματα των ευρωπαικων προγραμματων, αλλα ΤΩΡΑ, με αυτα τα γαμ….να μνημονια τους αφηναν απροστατευτους απεναντι στους αναλγητους δανειστες.

Η ”εξωση” απο τον παραδεισο, ηταν πια επι θυραις. Στραφηκαν, λοιπον προς τον Συριζα, που μπροστα στο επαθλο μιας ανελπιστης ΕΞΟΥΣΙΑΣ,υποσχεθηκε τα παντα, και ενιοτε με τροπο χυδαιο και προσβλητικο(go back madam,θα σκισουμε τα μνημονια και θα ειναι μερα μεσημερι, θα βαραμε τα νταουλια και θα χορευουν οι αγορες,κ.λ.π).

Αυτος ηταν ο προεκλογικος λογος του Συριζα.

Ενα φωνακλαδικο ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ υποσχεσιολογιο,που θα μπορουσε να διεγειρει και τα πιο ταπεινα κινητρα προσωπικου μικροσυμφεροντος.

Οπερ και εγενετο αλλωστε…..

Οσο για τους ”αριστερους” που εφεραν στην εξουσια τον Συριζα, λιγη υπομονη.

Θα τους ξαναμετρησουμε μετα τις επομενες εκλογες, οταν ο ηττημενος και ΧΩΡΙΣ εξουσια Συριζα, θα μαζευει τα κουρελια του στο παλιο καλυβακι , με το μονοψηφιο ποσοστο του….

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φάγανε από τους τοίχους,φάγανε από τις σωλήνες,φάγανε από τα κεραμίδια,φάγανε από τα κουφώματα,φάγανε από τα τσιμέντα,φάγανε από τα πατώματα,φάγανε,φάγανε…
    Και δεν βάζουνε και κανένα τόνο στα γραπτά τους,ρε παιδάκι μου…Άσε την ευημερεία.

  2. Λέγεται οτι ο τρόπος και η συχνότητα με την οποία χρησιμοποιούμε τα σημεία στίξης φανερώνουν στοιχεία της προσωπικότητάς μας
    Πολλά μηνύματα χαρακτηρίζονται περισσότερο από τα σημεία στίξης τους, παρά για το περιεχόμενό τους.Η χρήση τους παραπέμπει πιο εύκολα σε κάποιου είδους υπονοούμενο.
    Οι πολλές τελείες σε ένα κείμενο σκιαγραφούν ένα άτομο που εστιάζει στην λεπτομέρεια και είναι απόλυτο.
    Τα αποσιωπητικά αποτελούν ένα σημείο στίξης που χρησιμοποιείται πολύ στην καθημερινότητα και συχνά, παρερμηνεύεται. Ο ρόλος τους είναι πολλαπλός. Εκφράζουν προβληματισμό, χρησιμοποιούνται για να αφήσουν κάποιο υπονοούμενο, αλλά λειτουργούν και ως παύση σε ένα στοιχείο του μηνύματος στο οποίο πρέπει να δοθεί έμφαση.
    Το άτομο που τα χρησιμοποιεί είναι τολμηρό, με πολλή φαντασία και επιλέγει να μην ολοκληρώνει σχεδόν ποτέ, τον σύνθετο τρόπο σκέψης του, εξάπτοντας παράλληλα και την φαντασία του συνομιλητή, σχετικά με το ποια θα μπορούσε να είναι η πιθανή συνέχεια του μηνύματος.

    Αυτα… σχετικα με το μονοψηφιο ποσοστο του….Συριζα…
    Αμην….

  3. Φαίνεται πως σας μοιάζει ο ΣΎΡΙΖΑ και αυτό σε ενοχλεί πολύ. Με το επάγγελμα ΠΑΣΟΚ τα περάσατε φίνα. Δημόσιοι υπάλληλοι και το χρήμα να ρέει με τα δανεικά του κράτους που τα φορτώνετε στους φορολογούμενους σήμερα.
    Αφού κάνατε τόσες αδικίες εσείς και η ΝΔ που διορίζατε τα δικά σας τα παιδιά και αφήνατε απέξω παιδιά με αξίες, τώρα σας ενοχλεί που σας πήρε τη θέση ο ΣΎΡΙΖΑ. Μη σε ενοχλεί όμως γιατί και αυτοί ίδιοι ΠΑΣΟΚΟΙ σας εσάς είναι…Μιλάτε και σεις που έπρεπε μόνο να σιωπάτε.
    Αλλά σε αυτή τη χώρα τον μεγαλύτερο σαματά τον κάνουν οι θύτες και όχι τα θύματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης