"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Χρήστος Λάππας : Μέχρι την άνοιξη ο διάδοχος… του συνδυασμού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μέχρι την άνοιξη… θα έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα ηγηθεί του συνδυασμού Λάππα, αν τελικά δεν είναι ο ίδιος, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου στην εβδομαδιαία εφημερίδα  «Ενεργός Πολίτης».

Ποιο συγκεκριμένα στην ερώτησή μας αν ο κ. Λάππας δήλωσε πως προκρίνει την υποψηφιότητα του Γιώργου Οικονόμου δήλωσε πως στην εποχή που η πολιτική αντιμετωπίζει προβλήματα και λίγοι σοβαροί άνθρωποι ασχολούνται με αυτή, καλό είναι και ο Γιώργος Οικονόμου και άλλοι σοβαροί άνθρωποι, να ασχοληθούν με αυτή.

Στην ερώτηση αν μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει δώσει το δαχτυλίδι, ο ίδιος δήλωσε «Ισως μέχρι την Ανοιξη, πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την ομάδα και να αποφασιστεί το πότε, εγώ θα το είχα κάνει ήδη. Εξάλλου υπάρχει χρόνος μέχρι τις εκλογές».

Κόντρες στην ομάδα

Ο Τάσος Κατσιάνης είναι η κορυφή του παγόβουνου; Ηταν απλώς μια αφορμή; Το σίγουρο πάντως είναι πως στον συνδυασμό Λάππα, παρότι αντιπολίτευση, τα πράγματα δεν πάνε καλά σε επίπεδο συνοχής.

Στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο ο Θόδωρας Σπανός έβαλε κατά του Τάσου Κατσιάνη.

Σε ερώτηση του Σπανού προς τον κ. Κωτούλα, για την θέση του περιπτέρου που είχε ο δήμος στη ΔΕΘ και η οποία δεν ήταν η καλύτερη, ο πρώην αντιδήμαρχος έδωσε το λόγο στον Τάσο Κατσιάνη να απαντήσει και μόλις άρχισε να μιλάει, πετάχτηκε ο Σπανός, λέγοντάς του: «Κωτούλας λέγεσαι και απαντάς»; Ανάλογη ήταν η θέση και του κ. Στουρνάρα που ουσιαστικά ζήτησαν από τον Τάσο Κατσιάνη να ξεκαθαρίσει με ποιόν είναι…

Ο Τάσος Κατσιάνης αμέσως μόλις είδε την ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του Ενεργού Πολίτη δηλωσε: «Κωλοτούμπας στη ζωή μου δεν υπήρξα ποτέ, στήριξα και στηρίζω τον συνδυασμό στα δύσκολα και στα εύκολα.

Άλλωστε έχω κουραστεί να απαντώ στα αυτονόητα. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά πως και πριν τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, πάλι γνωστά παπαγαλάκια, διέδιδαν πως θα είμαι υποψήφιος με άλλον συνδυασμό είτε πως θα έκανα δικό μου. Επιμένω να απαντώ με τις πράξεις μου και με τη στάση ζωής μου».

Χ.Κ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης