"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Χρήστος Λάππας προς TrikkiPress: Ένα κομμάτι της επικοινωνίας κατάντησε Τζουκ-μποξ, ότι ρίχνεις -παίζει….

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ακολουθώντας την προτροπή του Bella ciao,ως μία ευκαιρία να βγω από την ναφθαλίνη,μετά από περίσκεψη,αποφάσισα να προτείνω δημόσια στον Κρεμμύδα να καλέσει σε μονομαχία -sumo ,όπου έχει και συγκριτικό πλεονέκτημα- τον Παπαστεργίου (Δήμαρχο) για μία αποτελεσματική αντιπολίτευση!!!.


Σ´ένα διπλά ναρκοθετημένο τοπίο,θεσμικά και επικοινωνιακά,φαντάζει η μόνη λύση και η μόνη απάντηση στην νεοπαγή επικοινωνιακή ,κι όχι μόνο αντίληψη, πώς ό,τι γίνεται σ´αυτό τον τόπο ,φταίει πρωτίστως η αντιπολίτευση κι ότι η Κυβέρνηση (κεντρική και τοπική) απλώς κυβερνάει!!!.


Καθόλου περίεργο,στην εποχή μας -που εκτός από το χρόνο ,έχουμε αναγορεύσει και το χρήμα σε νέο πανδαμάτορα-ο κ.Πέτσας και πόσοι-άλλοι κλωνοποιημένοι, κατάφεραν το αποτρόπαιο!.να εκτρέψουν την κριτική και τον έλεγχο στην εξουσία(Κυβέρνηση ,Περιφερειάρχες,Δήμαρχοι)σε κριτική και απαξίωση της αντιπολίτευσης.

Είναι βαρετό πλέον το ρεφρέν,δεν κάνει αντιπολίτευση (και ποιός φωστήρας μπορεί να μας παρουσιάσει μετρήσιμους αντιπολιτευτικούς δείκτες ,παρά μόνο τον ακόλαστο ή και κολασμένο υποκειμενισμό του?.

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο αείμνηστος Δημήτρης Ρεντζιάς,πρ.Δήμαρχος Μεγάλων Καλυβίων,όταν έλεγε- ένα κομμάτι της επικοινωνίας κατάντησε Τζουκ-μποξ, ότι ρίχνεις -παίζει.


Κι αγαπητέ Bella ciao,μιας και μιλάς στο όνομα της Κεντροαριστεράς,κάπως έτσι χτίζεται η νέα αποστασία στην εποχή της μιντιακής Δημοκρατίας.

Γι αυτό πάντα να θυμάσαι αυτό που έλεγε ένας Μεγάλος της Αριστεράς,ο Ηλίας Ηλιού:δεν υπήρξε πεπονόφλουδα που μας έβαλε η δεξιά και δεν την πατήσαμε.


Bella ciao λοιπόν,στην αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση!.
Αλλά και Bella ciao στον διάλογο στην συνεννόηση και την συναίνεση,αυτή την πολιτική αρετή .


Στα υψώματα του 58%,με απόλυτα Δημοκρατικό τρόπο-πώς το λένε:από ρόδο βγαίνει αγκάθι,και προσεχώς στα ριζά του 43% με απόλυτα αντιδημοκρατικό τρόπο, πνέουν άνεμοι αλαζονείας και κομματικού ναρκισσισμού και αναδεικνύονται εξουσίες με χαρακτηριστικά πατέρα-αφέντη,που ακούνε μόνο όσα θέλουν ν´ακούσουν.


Σ´αυτές τις περιπτώσεις ,τί άλλο μένει ? Ένας αγώνας sumo!!!.


           Τρίκαλα 27/5/2021 ,     Χρήστος Αντ.Λάππας,πρ.Δήμαρχος Τρικκαίων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητέ κ. πρ.Δήμαρχε,με εκπλήσουν τα γραφόμενα σας, εξυπνάδες ή φτηνός λαικισμός? Συμφωνώ σε πάρα πολλά μαζί σας ,ομως ο δήμαρχος φταίει που δεν έχει αντιπολίτευση?Ελεος. Βρείτε πρώτα τι είστε(πασοκ , συριζα , ή ότι άλλο) και μετά πάτε παρακάτω. Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν ,θα το κρίνει ο Τρικαλινός λαός στις επόμενες δημοτικές εκλογές Γιατί δεν ασχοληθήκατε με , την λαική που πολύ θα θέλατε να κ,είχατε διευθετήσει,για τις δενδροφυτεύσεις τον καθαρισμό των ποταμών,τα έργα σε όλα σχεδον τα χωρία του δήμου,το βιολογικό καθαρισμό που μεγαλώνει ,σαν δίκτυο και πολλά άλλα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης