"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.4 C
Trikala

Χρηματοδοτείται με 4,6εκ.€ ο δρόμος Μουζάκι- Λίμνη Πλαστήρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκε η πρώτη φάση υλοποίησης του έργου κατασκευής του οδικού άξονα Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα, με  απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη και δέσμευση ποσού 4,6εκ.€. Στο ποσό έχουν συμπεριληφθεί και οι δαπάνες των αναγκαίων απαλλοτριώσεων, τις μετατόπισης δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλεια και η τεχνική υποστήριξη των αρμοδίων υπηρεσιών.

Το έργο θα εκτελεστεί με εθνικούς πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σπίρτζη από το Π.Δ.Ε θα μεταβιβαστεί πίστωση 4,6 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για την υλοποίηση του έργου.

Πιο αναλυτικά η εγκεκριμένη πίστωση των 4,6 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει το υποέργο 1 για την κατασκευή του έργου με προϋπολογισμό 4,1 εκατ. ευρώ, το υποέργο 2 για τις απαλλοτριώσεις προϋπολογισμού 200 χιλιάδων ευρώ, το υποέργο 3 για τις μετατοπίσεις δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας με προϋπολογισμό 100 χιλιάδων ευρώ και το υποέργο 4 για την τεχνική υποστήριξη των αρμόδιων υπηρεσιών με προϋπολογισμό 200 χιλιάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης