"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδικά χορευτικά τμήματα του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αύριο Σάββατο και ώρα 11:00 το πρωί ο Λαογραφικός Χορευτικός ‘’ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ’’ Τρικάλων, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδικά χορευτικά τμήματα ,με τη συμμετοχή και των μεγάλων.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο που γίνονται οι πρόβες και θα αρχίσει το πρωί στις 11:00 με χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ζωγραφική προσώπου, ενώ ο ‘’Αι Βασίλης’’ θα μοιράσει σ’ όλα τα παιδιά ,μαζί με τα δώρα, τα μπαλόνια και τα γλυκίσματα, την ελπίδα και την χαρά των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Θα ακολουθήσει γιορτινό ξεφάντωμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, αλλά και με μοντέρνους χορούς. Αναμένεται μια ξεχωριστή μέρα για όλα τα παιδιά του ‘’ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ’’, που θα περάσουν ξέγνοιαστα, όμορφα και χαρούμενα θα υποδεχθούν ,τόσο τη γέννηση του Θεανθρώπου όσο και την έλευση του νέου έτους.

Την γιορτή με πολύ μεράκι προετοιμάζουν, μέλη της καλλιτεχνικής επιτροπής και oi χοροδιδασκάλισες ητοι; Λαμπρινή Καραλή, Αποστόλης Ροβίσης, Σταυρούλα Σούλιου, Μαρία Αθανασίου, Ιωάννα Αποστολοπούλου, Τζωρτζίνα Μάντζιου.

Εξαιρετικά ευγενικές οι χορηγίες: Αρτοποιείο Διαλεχτό, ‘Η ΚΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ‘ τυροπιταδικο και αρτοποιείο Τζάνης στην Πυλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης