"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Χρυσό μετάλλιο από την Ευτυχία Γιουβρή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εντυπωσιακή  εμφάνιση  πραγματοποίησε η 15χρονη αθλήτρια του Γ.Σ. Τρικάλων Ευτυχία Γιουβρή στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που έγινε στην Καβάλα.

Η Ευτυχία πήρε την 1η θέση στο δρόμο των 600μ με τον εξαιρετικό χρόνο για την ηλικία 1΄39΄΄54 και έδειξε ότι  αποτελεί χρυσή ελπίδα για τους δρόμους ημιαντοχής της χώρας μας.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΒΙΒΙΑΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ που για 6 χιλιοστά του δευτερολέπτου δεν πέρασε στον τελικό των 300μ παίρνοντας τελικά των 7ηθέση με 45΄΄06 που είναι νέο ατομικό ρεκόρ. Να σημειωθεί ότι η Βίβιαν είναι 14 ετών και θα μετάσχει σ’ αυτό το πρωτάθλημα και του χρόνου.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΛΑΝΗΣ πραγματοποίησε  πολύ καλή εμφάνιση στο δρόμο των 600μ παίρνοντας  και αυτός την 7η θέση με χρόνο κοντά στην ατομική του επίδοση 1΄34΄΄84.

Η ομάδα  της σκυταλοδρομίας 4Χ80μ Παγκορασίδων του Γ.Σ. Τρικάλων  αποτελούμενη από τις ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΡΟΣΟΥ, ΒΙΒΙΑΝ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΒΡΑΜΗ και ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΟΥΒΡΗ πήρε  3η θέση στη σειρά της και την 17η θέση συνολικά  με χρόνο 42΄΄74 που είναι ρεκόρ Συλλόγου, μετά από εντονότατο συναγωνισμό αφού οι διαφορές  των χρόνων μεταξύ των ομάδων ήταν πάρα πολύ μικρές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αθανασία Δρόσου και η Βασιλική Αβράμη ήταν από τις μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα αυτό αφού είναι μόλις 13 χρόνων. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα  δύο χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης