"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Χρ. Μιχαλάκης με υπουργείο Μεταφορών και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το δρομολόγιο στον Παλαιοφάρσαλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άμεσες ήταν οι ενέργειες του Χρήστου Μιχαλάκη, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την ακύρωση του δρομολογίου ανταπόκρισης Καλαμπάκας και Τρικάλων με τον σταθμό στον Παλαιοφάρσαλο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή, τόσο με το υπουργείο Μεταφορών όσο και με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζοντας τον προβληματισμό του για αυτή την απόφαση, που υποβαθμίζει ακόμη περισσότερο τη σιδηροδρομική σύνδεση του Νομού.

Παράλληλα, έθεσε επί τάπητος τα προβλήματα που δημιουργούνται, τόσο στο επιβατικό κοινό των Τρικάλων, που τόσα χρόνια εμπιστεύεται και μετακινείται με το τρένο, όσο και στον τουριστικό κλάδο, καθώς το συγκεκριμένο δρομολόγιο εξυπηρετούσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, ιδιαίτερα κατά την τουριστική περίοδο. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι με τον τουρισμό να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μετά την άρση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η κίνηση αυτή αποτελεί ένα ιδιαίτερα ισχυρό πλήγμα.

Στις επαφές του ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ακόμη, πως πλέον μόνο ένα δρομολόγιο θα συνδέει καθημερινά την Αθήνα με την Π.Ε. Τρικάλων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εξυπηρέτηση των επιβατών. Επεσήμανε μάλιστα, πως απαιτείται ενίσχυση και όχι μείωση των δρομολογίων, καθώς στην περιοχή μας το ενδιαφέρον του επιβατικού κοινού είναι μεγάλο, ενώ και η προσβασιμότητα των επισκεπτών θα πρέπει να είναι ανεμπόδιστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης