"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Χυδαίος συκοφάντης ο Δήμαρχος Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με κατάπληξη πληροφορήθηκα την αήθη επίθεση που έκανε εναντίον μου στην διάρκεια της χθεσινής (11/12) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου κατηγορώντας με ως συμμέτοχο στην υποστολή της Ελληνικής σημαίας στο Εργατικό Κέντρο την ημέρα της κατάληψής του από αλληλέγγυους στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Χωρίς περιστροφές και χωρίς μισόλογα χαρακτηρίζω τον κ. Παπαστεργίου ως ψεύτη και χυδαίο συκοφάντη που χωρίς να διασταυρώσει το τι πραγματικά συνέβη, βρήκε αφορμή να λασπολογήσει τόσο εναντίον μου , όσο και εναντίον του συνδυασμού “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ” , στον οποίον έχω την τιμή να συμμετέχω.

Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική δυστυχώς για τον κ. Παπαστεργίου.

Στην κατάληψη του Εργατικού Κέντρου πήγα στις 9.30 το πρωί δηλαδή πολλή ώρα μέτα την έναρξη της κατάληψης άρα και σαφώς αργότερα από το κατέβασμα της σημαίας. Γύρω στις 10 ήρθε μπροστά από τον χώρο η Πρόεδρος κ. Δήμα με τη συνοδεία των επικεφαλής της τοπικής Αστυνομίας ζητώντας , – και σωστά-, να επανατοποθετηθεί η σημαία.
Στην αιτίαση που μου απηύθυνε για το κατέβασμα της σημαίας, της απάντησα με κάθε σαφήνεια παρουσία των αστυνομικών αλλά και των καταληψιών επί λέξει τα εξής: “Διαφωνώ με την ενέργεια να κατέβει η σημαία. Στην κατάληψη υπάρχει ένα συντονιστικό όργανο που αποφάσισε και υλοποίησε πολύ νωρίτερα από τη δική μου προσέλευση αυτή την ενέργεια. Στη λήψη και στην υλοποίηση αυτής της απόφασης δεν συμμετείχα, άρα η αντίθετη άποψή μου δεν καταγράφηκε και προφανώς δεν ήταν δυνατό να συνδιαμορφώσει τις ενέργειες που έγιναν στο πλαίσιο της κατάληψης. Ήρθα εδώ ως ένας απλός Τρικαλινός πολίτης, ένας απλός αλληλέγγυος στο αίτημα του Νίκου Ρωμανού και δεν εκφράζω ή εκπροσωπώ τίποτα και κανέναν πέρα από τον εαυτό μου”.Της τόνισα ρητά και κατηγορηματικά ότι ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ με το κατέβασμα της σημαίας χωρίς αυτό να ακυρώνει το γεγονός ότι ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ με το νόμιμο και ανθρώπινο δικαίωμα του Ρωμανού να σπουδάσει.
Η κ. Δήμα μου έδειξε ότι κατάλαβε το τι έλεγα και ότι διαχώρισα την θέση μου αναφορικά με το κατέβασμα της σημαίας και αποχώρησε ενώ και η ομάδα των καταληψιών σεβάστηκε αυτή την θέση μου.

Τώρα όμως ήρθε και η δική μου ώρα να επισημάνω κάποια πράγματα προς τον συκοφάντη μου , κ. Δήμαρχο και αν διαθέτει το πολιτικό θάρρος ας απαντήσει .
-Ποια είναι η γνώμη σας για το πρόσφατο ανιστόρητο και ισοπεδωτικό άρθρο του εκλεγμένου μαζί σας συμβούλου της δημοτικής κοινότητας κ. Στέφανου Φωλίνα με το οποίο έκανε αναφορά για “Μύλο των αντιστασιακών” προσβάλλοντας ευθέως και αναιδέστατα την μνήμη των Ελλήνων αγωνιστών κατά των φασιστών κατακτητών που έχασαν την ζωή τους, ακρωτηριάστηκαν και μάτωσαν για την ελευθερία της Πατρίδας μας , επειδή ζητάνε να αποδοθεί ιστορική τιμή στον αγωνιστή της εθνικής αντίστασης Άρη Βελουχιώτη;
-Ποιά είναι η γνώμη σας για τον τεμαχισμό και το ξεπούλημα της Ελλάδας από την Κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει και η Ν.Δ. από τις τάξεις της οποίας προέρχεστε;
Και μην απαντήσετε τα γνωστά περί της δήθεν ανεξάρτητης υποψηφιότητας σας, γιατί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Εν ολίγοις
1)Τιμώ και σέβομαι την Ελληνική σημαία και τους ηρωικούς λαϊκούς αγώνες, την εθνική αυτοτέλεια και τα Δημοκρατικά ιδεώδη που συμβολίζει
2)Κύριε Παπαστεργίου σας επιστρέφω την λάσπη που σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πετάξατε στον ανεμιστήρα και σας καλώ να σοβαρευτείτε και να μην ξαναχρησιμοποιήσετε τέτοια ανεύθυνα, συκοφαντικά και ευτελή επιχειρήματα κατά των πολιτικών σας αντιπάλων.
Στην πολιτική κριτική που δέχεσθε να μάθετε να απαντάτε με επιχειρήματα και όχι με συκοφαντίες.

Χάρης Μαντέλλος
Μέλος της δημοτικής παράταξης
“ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης